Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Skanus ir apetitiškas. Grybų kotletai „Julienne” – grybų aromatas visoje virtuvėje

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Kotletai yra visiems nuo vaikystės pažįstamas patiekalas. Nuo mažens esame įpratę, kad mama pietums ar vakarienei ruošia garnyrą su jais. Dabar yra daugybė receptų, kurie šį produktą padaro gardesnį ir įdomesnį. Pavyzdžiui, kotletai „Julienne” yra labai švelnūs, sotūs, skanūs ir tiesiog tirpsta burnoje.

Kotletus galima patiekti su įvairiais garnyrais – grikiais, troškiniu, bulvių koše, troškintais kopūstais, spagečiais, makaronais. Jie ne tik papildys pagrindinį patiekalą, bet ir ilgam suteiks sotumo jausmą. Pabandykime kartu pasigaminti gardžių grybų kotletų.

Grybų kotletų „Julienne” ingredientai:

  • grybai – 400 g;
  • sūris – 200 g;
  • svogūnas – 2 vnt;
  • kiaušiniai – 3 vnt;
  • majonezas – 2 šaukštai;
  • miltai – 3-4 valg. šaukštai;
  • šiek tiek muskato riešuto;
  • baziliko, pipirų ir druskos – pagal skonį;
  • žolelės.

Grybų kotletų „Julienne” paruošimas:

Iš pradžių sūrį sutarkuokite smulkia tarka. Tada į dubenį įmuškite tris kiaušinius, išmaišykite, pasiųskite prie sūrio. Jei kiaušiniai dideli, užtenka dviejų vienetų. Čia pat siunčiame du valgomuosius šaukštus majonezo. Šį dubenėlį atidedame į šalį

Rekomenduojame:  Pyragas su braškėmis keptuvėje. Paprastas ir greitas receptas

. Kitas žingsnis – supjaustyti daržoves. Svogūnus reikia supjaustyti smulkiai, kuo smulkiau. Tada pereiname prie grybų. Jie taip pat supjaustomi nedideliais kubeliais, kad būtų patogu suformuoti kotletukus.

Dabar atskirai apkepame svogūną, o po jo – grybus

.

Apkepę paruoštus ingredientus siunčiame į dubenį. Tą patį padarykite ir su grybais. Tada įberkite žolelių, sausų bazilikų, druskos, pipirų ir kitų prieskonių. Taip pat įberkite muskato riešuto.

Вкусные и аппетитные. Грибные котлеты «Жульен» - аромат грибов на всю кухню

Kruopščiai išmaišykite, kol gausite vientisą faršą. Į keptuvę įpilkite augalinio aliejaus.

Вкусные и аппетитные. Грибные котлеты «Жульен» - аромат грибов на всю кухню

Aptepkite faršą ir šaukštu suformuokite kotletus. Kepkite iš abiejų pusių, kol apskrus.

Вкусные и аппетитные. Грибные котлеты «Жульен» - аромат грибов на всю кухню

Dabar mėgaukitės skaniais kotletukais.

Вкусные и аппетитные. Грибные котлеты «Жульен» - аромат грибов на всю кухню

Juos galite patiekti su garnyru arba naudoti kaip užkandį. Bet kuriuo atveju bus labai skanu!

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *