Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Šis desertas galės nustebinti jūsų svečius. Neįprastas ir skanus pyragas „Švelnumas”

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Tortas yra konditerijos gaminys, sudarytas iš vieno ar daugiau pyragaičių, sluoksniuotų su kremu, uogiene ar kitais įdarais. Tortai gali būti įvairių formų ir dydžių, su įvairių rūšių tešla, kremais ir papuošimais.

Anksčiau tortus galėjo sau leisti tik turtingi žmonės. Faktas tas, kad desertai buvo ruošiami iš brangių produktų.

Šiandien tortai išlieka populiarūs visame pasaulyje. Jie gaminami iš įvairių rūšių tešlos, įdarų ir papuošimų. Tortai gali būti tiek paprasti ir naminiai, tiek sudėtingi ir įmantrūs. Plačiau papasakosime apie vieną iš naminių tortų.

Torto „Švelnumas” ingredientai:

  • Kiaušinių baltymai – 6 vnt;
  • Druskos – žiupsnelis;
  • Cukrus – 100 g;
  • kepimo milteliai – 1 šaukštelis;
  • Miltai – 90 g;
  • Sultenės, šokoladas, riešutai, aguonos – 100 g.

Kremo ingredientai:

  • Sudedamosios dalys: tryniai – 6 vnt;
  • maskarponės sūris – 250 g;
  • cukraus pudros – 6 šaukštai;
  • Bananas – 2 vnt;
  • citrina – 1 vnt.

Pyrago „Švelnumas” paruošimas:

Išplakite baltymus su druska iki purių putų. Į putas supilkite cukrų ir minutę plakite mikseriu, kol smėlio grūdeliai ištirps

Rekomenduojame:  "Karpatka" su braškėmis ir smėlio trupiniais. Skaniausias lenkiškas šventinis pyragas

. Sumaišykite miltus ir kepimo miltelius, supilkite į baltymų masę ir atsargiai mentele išmaišykite į vieną pusę.

Šokoladą ir riešutus sutarkuokite stambia arba smulkia tarka, sumaišykite su aguonomis

.

Mišinį supilkite į tešlą, sudėkite tešlą ant pergamentu išklotos kepimo skardos ir ištieskite ją per visą paviršių.

Этот десерт сможет удивить ваших гостей. Необычный и вкусный торт "Нежность"

Tešlą apibarstykite sultenėmis ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 10 minučių.

Этот десерт сможет удивить ваших гостей. Необычный и вкусный торт "Нежность"

Kremui dalį cukraus pudros supilkite į trynius, o kitą dalį – į maskarponę

. Trynius su

cukraus pudra

išsukite iki kreminės masės, taip pat išsukite su sūriu. Supilkite trynių mišinį į maskarponės masę, ingredientus sumaišykite.

Atskirkite tortą nuo pergamento ir supjaustykite į tris vienodus tortus

.

Bananą supjaustykite plonais griežinėliais. Kiekvieną pyragą patepkite kremu, išdėliokite bananų plokšteles.

Этот десерт сможет удивить ваших гостей. Необычный и вкусный торт "Нежность"

Sudėkite tortą, sutepkite ir šonus. Palikite desertą 30 minučių šaldytuve, apibarstykite citrinos žievele.

Этот десерт сможет удивить ваших гостей. Необычный и вкусный торт "Нежность"

Gausite saldų skanų pyragą su neįprasta plutele. Šis desertas nustebins jūsų svečius.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *