Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Šio recepto mane išmokė močiutės kaimynė. Neįtikėtinai skanūs ir paprasti pyragai

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Kaip sako meno terapeutė Julie Ohana, „pyragų kepimo procesas taip pat daro gerą psichologinį poveikį žmonėms”. Tiesa ta, kad daugeliui žmonių patinka stebėti, kaip tešla kyla, kaip kepiniai kepa orkaitėje. Šis raminantis poveikis turi terapinį poveikį smegenims

. Be to, šviežių pyragų kvapas teigiamai veikia smegenų veiklą. Mokslininkai nustatė, kad kepinių kvapas mažų mažiausiai skatina dopamino gamybą

. Todėl kepti pyragus yra naudinga ir skanu. Sukurkime šią terapiją savo virtuvėje sūrio pyragų pavidalu.

Sūrio pyragėlių ingredientai:

  • Pienas – 200 ml;
  • cukraus – šaukštelis;
  • sausų mielių – šaukštelis;
  • druskos – šaukštelis;
  • miltai – 400 g;
  • augalinis aliejus – 20 ml;
  • sūris – 300 g;
  • kiaušiniai – vnt.

Sūrio paplotėlių paruošimas:

Į šiltą pieną supilkite cukrų, druską ir mieles, sumaišykite komponentus, kol smėlio grūdeliai ištirps. Į pieno mišinį persijokite miltus, išminkykite tešlą mentele, paskui rankomis

. Į tešlą supilkite augalinį aliejų, toliau minkykite ir suformuokite bloką. Uždenkite tešlą celofanu ir palikite šiltai 20 minučių.

Rekomenduojame:  "Saulėtų" sausainių receptas. Šokoladiniai ir vaniliniai arbatos sausainiai per kelias minutes

Sutarkuokite sūrį, įmuškite į jį kiaušinį ir išmaišykite. Dar kartą išminkykite tešlą ir padalykite ją į 10 vienodų dalių. Iš tešlos gabalėlių iškočiokite nedidelius plokštainukus

ir į kiekvieną plokštainuką įdėkite po valgomąjį šaukštą sūrio įdaro, užspausdami jį viduje.

Бабушка соседка научила этому рецепту. Невероятно вкусные и простые пирожки

Rankas patepkite vandeniu ir lengvai suplokite plokšteles rankomis

. Kepkite plokšteles iš abiejų pusių keptuvėje augaliniame aliejuje, kol paruduos.

Бабушка соседка научила этому рецепту. Невероятно вкусные и простые пирожки

Rezultatas – paprasti greiti sūrio pyragėliai. Tai geras variantas pusryčiams arba užkandžiui.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *