Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Serbentų pyragas per 5 minutes: viską sumaišykite ir pašaukite į orkaitę. Aš jį kepu, kai neturiu laiko

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Serbentų pyragas – skanus desertas, kuriame uogų saldumas dera su tešlos švelnumu. Jis gali būti puiki bet kokių pietų ar vakarienės pabaiga, taip pat puikus skanėstas svečiams.

Įvairios šalys turi savų šio pyrago receptų

.

Jie gali skirtis tešlos sudėtimi, įdaro kiekiu ir kepimo būdu.

Vienas dalykas išlieka nepakitęs – nepakartojamas šviežių serbentų skonis ir aromatas, kuris nepaliks abejingų.

Išsikepkime sau kvapnų pyragą su serbentais

Ingredientai: 1:

  • Kiaušiniai – 2 vnt;
  • Cukrus – 200 g;
  • Druska – ⅓ šaukštelio;
  • Vanilinis cukrus – 10 g;
  • Pienas – 80 g;
  • augalinis aliejus – 60 g;
  • Miltai – 240 g;
  • raugas – 7 g;
  • serbentai – 300 g;
  • grietinė – 200 g;
  • cukraus pudros – ⅓ šaukštelio.

Serbentų pyrago paruošimas:

Į dubenį įmuškite kiaušinius, supilkite vanilinį ir klasikinį cukrų, druską ir plakite plaktuvu, kol smėlio grūdeliai ištirps. Į kiaušinių masę supilkite pieną ir augalinį aliejų ir išmaišykite

. Į kiaušinių masę suberkite miltus ir kepimo miltelius ir išminkykite tirštą tešlą be gumulėlių. Į serbentus supilkite krakmolą ir išmaišykite

Rekomenduojame:  Paprasta ir skanu: traškūs sausainiai!

. Supilkite uogas į tešlą, švelniai išmaišykite silikonine mentele ir supilkite į formą. Prieš tai kepimo formą ištepkite augaliniu aliejumi ir pabarstykite miltais

. Pyragą kepkite 180 laipsnių temperatūroje 35 minutes. Iš anksto sumaišykite grietinę su cukraus pudra, užpilkite ją ant karšto pyrago ir siųskite į dar karštą orkaitę 10 minučių. Jau būtina išjungti karštį.

Пирог со смородиной за 5 минут: всё смешал и в духовку. Пеку, когда нет времени

Gausite gražų minkštą pyragą su serbentų grietinės įdaru. Šiam receptui galite naudoti ir juodąsias, ir raudonąsias uogas.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *