Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Salotos „Sniego gniūžtė”. Subtilus patiekalas šventiniam stalui: svečiai jį valgė su malonumu.

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Virtos vištienos ir kukurūzų salotos yra puikus ir maistingas patiekalas, kuris pasirodė esąs universalus ir lengvai paruošiamas. Šiose salotose dera lengvumas ir maistingumas, todėl jos puikiai tinka tiek kasdieniams pietums, tiek šventiniam stalui.

Švelni vištiena, kurioje gausu baltymų, kartu su saldžiais ir ryškiais kukurūzais sukuria harmoningą skonių ir tekstūrų derinį, kuris patenkins net išrankiausių gurmanų skonį

. Virtos vištienos ir kukurūzų salotos – tai ne tik patiekalas, bet ir tikra kulinarinė drobė, ant kurios galite piešti savo kulinarines fantazijas, o paruošti jas paprasta ir nebrangu.

Sudedamosios dalys: 1:

  • Vištienos filė – 180 g;
  • agurkai – 1 vnt;
  • kiaušinis – 4 vnt;
  • konservuoti kukurūzai – 50 g;
  • sūris – 120 g;
  • majonezas.

Salotų „Sniego gniūžtė” paruošimas:

Virtą vištienos filė ir agurkus supjaustykite nedideliais kubeliais. Sūrį sutarkuokite smulkia tarka, virtų kiaušinių trynius atskirkite nuo baltymų.

Į kepimo žiedą pirmiausia išdėliokite vištieną, ištepkite majonezo tinkleliu

.

Ant vištienos sudėkite konservuotus kukurūzus ir ištepkite majonezu

. Ant kukurūzų sluoksnio sudėkite sūrį ir uždenkite majonezo tinkleliu. Ant sūrio sluoksnio sudėkite agurkus, aptepkite majonezu, ant viršaus sutrupinkite trynius.

Rekomenduojame:  Devintojo dešimtmečio sklaida, kuri būdavo kiekviename vakarėlyje. Nepelnytai pamirštas receptas

Baltymus smulkiai sutarkuokite ir jais papuoškite salotų viršų.

Салат "Снежок". Нежное блюдо на праздничный стол: гости ели его с удовольствием

Iškepus salotoms nuimkite kulinarinį žiedą. Gausite paprastas ir nebrangias salotas „Sniego gniūžtė”.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *