Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Ruošiu jį porcijomis, kaip restorane. „Caprice” salotos – šventinio stalo receptas

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Dauguma žmonių šventėms gamina klasikines salotas. Taip yra dėl to, kad tradicinės salotos yra daug geriau pažįstamos nei kokios nors naujos. Tačiau ilgainiui galima pavargti nuo klasikinių Olivjė ir silkės po šuba.

Beje, eksperimentuoti su patiekalais geriau prieš šventes. Jei salotos ar kitas patiekalas nepavyks, tai nebus stiprus nusivylimas šeimininkams ir svečiams.

Salotose, kurias naudoja kulinarai, yra laiminčių derinių

.

Papasakosime, kaip šventei paruošti vieną iš laiminčių salotų – „Caprice”.

Salotų „Caprice” ingredientai:

  • virtas kiaušinis – vnt;
  • raudonasis svogūnas – vnt;
  • sūris – 70 g;
  • žaliųjų žirnelių – 60 g;
  • druskos – žiupsnelis;
  • majonezo – valgomasis šaukštas.

Salotų „Caprice” paruošimas:

Virtas nuluptas kiaušinis supjaustytas mažais kubeliais, raudonasis svogūnas supjaustytas plunksnelėmis. Sūrį sutarkuoti stambia tarka, sudėti į salotinę su kiaušiniais ir svogūnais.

Готовлю его порционно, как в ресторане. Салат "Каприз" - рецепт для праздничного стола

Į salotas suberkite žaliuosius žirnelius, pasūdykite ir užtepkite majonezo. Kruopščiai išmaišykite visus komponentus.

Готовлю его порционно, как в ресторане. Салат "Каприз" - рецепт для праздничного стола

Į šias salotas taip pat galite įdėti marinuotų agurkų.

Готовлю его порционно, как в ресторане. Салат "Каприз" - рецепт для праздничного стола

Prieš patiekdami nepamirškite salotų papuošti smulkintais žalumynais – krapais, petražolėmis arba kalendromis.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *