Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Ruošiame naminį konjaką – gyvą, taurų gėrimą, taip pat gaminamą savo rankomis

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Ingredientai

moonshine arba degtinė – 3 litrai
ąžuolo žievė – 2 ct. l.
malto muskato riešuto – 1 žiupsnelis
kapdamonas – 1 žiupsnelis
cukrus – 3 ct. l.

Paruošimas:

Ištirpinkite cukrų nedideliame kiekyje moonshine .

Visus ingredientus suberiame į stiklainį, užpilame moonshine arba degtine, tada pilame sirupą.

Gerai suplakite ir padėkite į tamsią vietą, kad užtrauktų. Laukiame daugiau nei dvi savaites, bet ne ilgiau nei mėnesį!

Tada tinktūrą filtruojame ir supilame į butelius ir vėl išsiunčiame į tamsią vietą maždaug šešiems mėnesiams.

Naminis konjakas yra paruoštas!

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 4.5 / 5. Balsų skaičius: 2

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.
Rekomenduojame:  Geriausias vištienos krūtinėlės receptas. Milijonus širdžių užkariavęs receptas: skanus, greitas ir paprastas.