Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Receptas per 15 minučių. Šį skanų ir paprastą pyragą kepsite kasdien: greitai ir skaniai.

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Kepimas tapo neatsiejama žmogaus gyvenimo dalimi. Kiekviena šalis turi savų pyragų kepimo būdų. Pavyzdžiui, Suomijoje didelę dalį gamybos sudaro žuvis. Todėl žmonės kepa pyragus su žuvies įdaru.

Vokietijoje mėgsta pyragus su paprastais įdarais

.

Šioje valstybėje žmonės išrado svogūnų pyragą. Tai pyragas, kurio įdarą sudaro vien svogūnai

. Indijoje pyragai vertinami pagarbiai. Jie dažniau ruošia daržovių pyragus nei mėsos pyragus. Į tokius pyragus dedama daug prieskonių, įskaitant aitriąją papriką ir karį

. Visi naminiai pyragai paprastai būna paprasti. Todėl jų paruošimas virėjams neužima daug laiko. Paruoškime vieną iš paprastų sočių pyragų.

Saldžiojo pyrago ingredientai:

  • Kiaušiniai – 3 vnt;
  • cukraus – 150 g;
  • vanilinio cukraus – 10 g;
  • druskos – žiupsnelis;
  • sviesto – 120 g;
  • pienas – 150 g;
  • miltai – 250 g.
  • raugas – 10 g;
  • abrikosų uogienė.

Saldžiojo pyrago paruošimas:

Į dubenį įmuškite kiaušinius, supilkite miltelinį cukrų, vanilinį cukrų ir druską, plakite mikseriu, kol smėlio grūdeliai ištirps. Atskirame dubenyje sumaišykite sviestą ir pieną, ištirpinkite mikrobangų krosnelėje apie 30 s.

Rekomenduojame:  Pusryčiai, kuriuos gali pasigaminti net vaikai. Kepama vienoje keptuvėje, nereikia jokių papildomų įrankių

Supilkite sviesto pieną į kiaušinių masę, išmaišykite. Į kiaušinių mišinį dalimis persijokite miltus ir kepimo miltelius ir

plaktuvu užminkykite tirštą tešlą

. Tešlą supilkite į 18×28 cm formą, išlyginkite paviršių.

Рецепт за 15 минут. Вы будете печь этот вкусный и легкий пирог каждый день: быстро и вкусно.

Ant tešlos viršaus suformuokite abrikosų uogienės raštą.

Рецепт за 15 минут. Вы будете печь этот вкусный и легкий пирог каждый день: быстро и вкусно.

Pyragą kepkite 180 laipsnių temperatūroje 35-40 minučių.

Рецепт за 15 минут. Вы будете печь этот вкусный и легкий пирог каждый день: быстро и вкусно.

Iškepusį pyragą atvėsinkite formoje ir perkelkite į plokščią lėkštę.

Рецепт за 15 минут. Вы будете печь этот вкусный и легкий пирог каждый день: быстро и вкусно.

Dėl grožio pyragą galite apibarstyti cukraus pudra.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *