Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Fantastiškas šokoladinis pyragas. Paprastas receptas: vaikams patinka

Šokoladinio pyrago istorija siekia kelis šimtmečius. Pirmą kartą apie pyragus su šokoladu užsimenama Europos šalių...

Mano svečių mėgstamiausias patiekalas: tik 4 ingredientai. Lengvos ir skanios Pekino kopūstų salotos

Pekino kopūstuose yra daug naudingų medžiagų, pavyzdžiui, vitaminų A, C, E, K, PP, U ir...

Jis toks skanus, kad gaminu jį kas antrą dieną. Skaniausia vakarienė, kokią kada nors valgėte: bulvių ir maltos mėsos apkepas

Bulvės yra viena populiariausių kultūrų pasaulyje. Jos kilusios iš Pietų Amerikos, kur jos augo laukinėje...

Paimu 1 puodelį kefyro ir šiek tiek maltos mėsos. Vėsiau nei beliašai ir čeburekai: greiti tinginių pyragai

Tinginių pyragus ne taip seniai išrado moterys daugelyje pasaulio šalių. Tiesa ta, kad tinginių pyragai...

Pusryčiai, dėl kurių esu pasiruošusi atsikelti anksti ryte. Skanūs keptuvėje kepti vamzdeliai: greitai ir skaniai

Daugelis žmonių ryte mieliau valgo sumuštinius. Viena iš priežasčių, kodėl jie renkasi tokį skanėstą, yra...

Aromatingos bulvės ir sultingas mėsos įdaras. Cepelinai: nėra žodžių, tokie skanūs!

„Zeppelins” – tai patiekalas iš pasaulio kulinarijos istorijos. Tradicinis skanėstas kilęs iš lietuvių ir baltarusių...

Kokie jie skanūs. Sultingi ir švelnūs mėsos kotletai: receptas su posūkiu

Kotletai yra vienas iš kulinarijos meno ramsčių. Nepaisant paprastumo, šis patiekalas visada paklausus ir pelnytai...

Viskas priklauso nuo padažo! Jaunų kopūstų salotos kiekvienai dienai: skanu ir sveika

Įvairių tautų kultūroje salotos buvo šventės ir gausos simbolis, o jų receptai buvo perduodami iš...

Skanus per 20 minučių. Pita ritinėlis su krabų lazdelėmis, sūriu ir kiaušiniu: prabangus patiekalas

Pitos suktinukai su įdaru – tai patiekalas, puikiai tinkantis bet kokiai progai, nesvarbu, ar tai...

Minkštos dangiškos bandelės. Taip jas kepdavo mūsų prosenelės: iš įmantrios tešlos.

Duona – tai įgūdžių ir kantrybės derinys. Tačiau naminės duonos kepimas ne tik džiugina skonį,...