Kepimo stebuklas! Tokių parduotuvėje negausite: aromatingi bulvių pyragai.
Bulvių paplotėliai yra skanus ir sotus patiekalas, kuris gali būti puikus pasirinkimas užkandžiams ar visaverčiam...
Bir
Namine girą per „5 minutes”. Kaip greitai paruošti skanią girą
Kvas yra vienas seniausių gėrimų. Jo istorija siekia daugiau nei tūkstantį metų. Kvasą žinojo rytų...
Bir
Jie tiesiog neįtikėtinai skanūs. Miltų, vandens ir žaliųjų svogūnų bandelės: greitai paruošiamos keptuvėje
Plokštainiai – populiari duonos rūšis, turinti šimtmečių senumo istoriją. Įvairios šalys turi savo tradicines plokštainio...
Bir
„Tarte Taten” – tai receptas be kvietinių miltų ir cukraus. Garsusis mažai kalorijų turintis desertas
Pyrago „Tarte Taten” istorija prasideda Prancūzijoje. Yra kelios jo kilmės versijos. Pagal vieną iš jų...
Bir
Kijevo pyragas pagal naminį receptą. Neįtikėtinai skanu: gaminu pagal užsakymą ir švenčių proga
Kijevo pyrago istorija prasidėjo 1956 m., kai šis skanėstas buvo sukurtas Karlo Markso gamykloje. Egzistuoja...
Bir
Gamino kiekvieną savaitgalį. Pyragai kaip pūkas: patyrusios šeimininkės receptas
Pyragėliai yra populiarus patiekalas, kurį galima rasti įvairių pasaulio šalių virtuvėse. Kiekviena šalis turi savo...
Bir
Visą gyvenimą gyventi – visą gyvenimą mokytis. Penkių minučių tinginių pyragai – jų gaminimo paslaptis
Pyragų genialumas slypi jų paprastume ir universalume. Pyragai gali būti saldūs ir sūrūs, atviri ir...
Bir
Kulichas per 1 valandą. Greitas ir skanus receptas: be mielių ir tešlos kildinimo
Kulich – tai saldi velykinė duona. Paprastai ji būna cilindro formos, kepama iš mielinės tešlos...
Bir
Neturėjo laiko paskleisti. Žydiškas sumuštinis Nr. 1: padeda bet kokioje situacijoje
Sumuštiniai yra paprastas ir greitas patiekalas, kurį galima pagaminti iš įvairių ingredientų. Jie gali būti...
Bir
Moko arabų virėjas. Saldus arbatos pyragas: geriausias kada nors ragautas arbatos desertas
Arabų virtuvė garsėja įvairiais ir turtingo skonio kepiniais. Štai keletas populiariausių arabiškų kepinių: Manakišas –...
Bir