Sultingi tirpstantys kotletai. Geriausiems pietums ruošiu tik juos: skanius, gražius ir apetitiškus.
Kotletai – tai patiekalas iš maltos mėsos, gaminamas plokščios duonos arba rutuliuko formos. Mėsa gali...
Bir
Karšti sumuštiniai su marinuotais agurkais. Skanūs pusryčiai visai šeimai
Karšti sumuštiniai Vokietijoje vadinami „Brötchen” (liet.) Tai nedidelės duonos riekelės, ant kurių dedami įvairūs įdarai...
Bir
Nesudėtingas receptas. Viską sudėkite ir pamirškite: labai skani mėsa vakarienei.
Net pirmykščiai žmonės mokėjo kepti mėsą ant ugnies. Laikui bėgant kepimo būdai tobulėjo, o kepta...
Bir
Švelnus Velykų pyragas be orkaitės. Aromatingas ir purus: receptas keptuvėje
Velykų pyrago istorija siekia senus laikus. Velykų pyragas – tai prisikėlimo ir naujo gyvenimo simbolis,...
Bir
Didelis ir sultingas pyragas per 15 minučių. Paprastas receptas su karštu pienu
Pirmieji pyragai buvo žinomi senovės Romoje. Tai buvo iš tešlos padarytas paplotėlis, ant kurio buvo...
Bir
Tingūs pyragai per 5 minutes. Skanus ir greitas receptas
Tinginių pyragai – tai greitas ir paprastas būdas pasigaminti pyragus be jokio vargo. Jų nereikia...
Bir
Minkau tešlą, bet neliečiu jos rankomis. Jau pamokiau visus savo draugus: štai kaip aš gaminu sultingus beliašus.
Pirmą kartą į beliašus panašus patiekalas paminėtas totorių ir baškirų virtuvėse. Beliašiai buvo nedideli plokšti...
Bir
Naminis tortas „Nataša”. Greitas ir skanus receptas, tiesiog tirpsta burnoje.
Tortai yra ne tik skanus desertas, bet ir dingstis nustebinti žmones. Pavyzdžiui, 2005 m. Italijoje...
Bir
Tikri čigoniški plokštainiai. Biudžeto receptas: skanus ir sotus
Romų plokštainio istorija siekia gilią praeitį. Šie tradiciniai patiekalai yra svarbi romų tautos kultūros ir...
Bir
Pusryčiai per 15 minučių. Traškus lavašas khachapuri ant keptuvės: greitas receptas
Pirmą kartą chačapuri paminėtas viduramžiais. Tuo metu chačapuri buvo gaminamas kalnų kaimuose iš paprasčiausių ingredientų:...
Bir