Vištienos krūtinėlės kebabas: traškus, su kreminiu padažu. Skani vakarienė didelei grupei
Kebabų istorija siekia daug tūkstančių metų. Šis patiekalas turi senas šaknis ir yra susijęs su...
Bir
Vartoju 500 ml kefyro ir 2 kiaušinius. Plikyti blyneliai su auksine plutele
Lietiniai yra skanus ir maistingas patiekalas, kuris gali būti sveikas, jei gaminamas naudojant kokybiškus ingredientus...
Bir
Pyragas be orkaitės su 1 kiaušiniu. Visame pasaulyje žinomas receptas
Bananų pyrago istorija siekia kelis šimtmečius. Pirmą kartą pyragai su bananais paminėti XIX a. Europos...
Bir
Sultingi kopūstų kotletai, kurie gelbsti nuo alkio. Paprastas receptas
Kopūstų kotletų istorija siekia porą šimtmečių. Daržovių kotletai buvo populiarūs dar senovės Rusijoje, kur kopūstai...
Bir
Mėsainių receptas, kuris nustebina. Kaip paruošti sultingus ir skanius kotletus
Kotletai yra maltos mėsos arba žuvies patiekalas, kuris tinkamai paruoštas gali būti sveikas. Jie yra...
Bir
Šis graikiškas patiekalas visus varo iš proto. Sultingos įdarytos paprikos su fetos sūriu
Graikų virtuvė – viena spalvingiausių ir savičiausių pasaulyje. Per šimtmečius ją formavo skirtingos kultūros ir...
Bir
Morkų pyragas be miltų, cukraus, sviesto ir kiaušinių. Sultingas desertas arbatos vakarėliui
Morkų pyrago istorija prasidėjo viduramžiais, kai iš morkų, cukraus, miltų ir prieskonių buvo gaminamas pyragas....
Bir
Skanus užtepas ant duonos. Greitas paruošimas: „viskas viename” receptas per 10 minučių
Duonos užtepėlių istorija siekia kelis šimtmečius. Skirtingos kultūros ir šalys turi savo tradicinius užtepus, kurie...
Bir
Greičiausias pyragas pasaulyje. Nuostabus biskvitas, švelnus kremas ir blizgus glajus.
Pirmieji pyragai pasirodė senovės Romoje. Viduramžiais pyragai buvo gaminami iš biskvito , sausainių ir sluoksniuotos...
Bir
Gavėnios kopūstai su graikišku įdaru. Receptas gavėniai: visa šeima valgo ir giria jį
Graikiškas įdarytas kopūstas – tai graikiškos ir europietiškos virtuvės patiekalas. Graikiškas kopūstų faršas gaminamas iš...
Bir