Cukinijos su malta mėsa orkaitėje – be kepimo! Lengvas vasaros patiekalas
Jei ieškote sveikų ir skanių pietų be papildomo aliejaus ir kepimo – šis receptas kaip...
Bir
Pomidorai nuo šių trąšų „sukyla“ į viršų – sodininkai tai išbandė!
Jei jūsų pomidorai atrodo silpni, prastai žydi arba nukrenta kiaušidės, jiems greičiausiai trūksta kalcio. Šis...
Bir
Aš ruošiu lašišas tik pagal šį receptą. Aromatingas lašiša su garnyru: ši vakarienė patiks visiems
Daugeliui žmonių kyla klausimas – kodėl valgome šlakius? Yra daug kitų skanių ir ekonomiškų žuvų....
Bir
Paprastos burokėlių ir morkų salotos: jas ruošiu nuolat. Sveikos ir skanios
Burokėliai yra šakniavaisiai, žmonijai žinomi jau daugiau kaip 4000 metų. Manoma, kad burokėliai kilę iš...
Bir
Šventinis žydų sumuštinis. Praverčia bet kokioje situacijoje: klasikinis receptas
Žydiški sumuštiniai yra tradicinis žydų virtuvės patiekalas . Žydiškų sumuštinių istorija siekia kelis šimtmečius. Pirmą...
Bir
Paimkite obuolį, morką ir 1 kiaušinį. Skanūs blyneliai vaikų pusryčiams ar užkandžiams mokykloje
Blynai yra vienas populiariausių ir mėgstamiausių patiekalų daugelyje pasaulio šalių. Tai maži purūs pyragėliai, pagaminti...
Bir
Sveikas obuolių pyragas. Be cukraus ir miltų: skanus desertas visai šeimai
Obuolių pyragas – nuo vaikystės visiems pažįstamas desertas. Ruda pluta, švelnus įdaras ir nepakartojamas obuolių...
Bir
Sultingi konservuoti pomidorai. Skanus marinatas – patiks visiems
Konservuoti pomidorai gali būti vitaminų ir mineralų, pavyzdžiui, vitamino C, likopeno ir kalio, šaltinis. Konservuoti...
Bir
Greiti pyragėliai. Receptas be mielių ir rauginimo: visada skanus
Kulichas yra ne tik apeiginė duona, bet ir rytų slavų kultūros dalis. Su ja susiję...
Bir
Salotos „North”. Pamirštas sovietinis receptas: patiekiamas geriausiuose šalies restoranuose
Pirmą kartą salotos paminėtos Romos imperijoje. Viduramžiais salotos tapo aktualios tik Europos diduomenei, kur jos...
Bir