Švelni cukinijų tyrės sriuba. Kaip ją skaniai paruošti be mėsos
Tiršta sriuba – tai tiršta sriuba, kurios ingredientai po virimo sumalami į vientisą masę. Tiršta...
Geg
Prancūziškos morkų salotos. Receptas kiekvienai dienai: vietoj nuobodžių korėjietiškų morkų.
Prancūziškos morkų salotos – paprastas, tačiau stebėtinai skanus ir aromatingas patiekalas, kuriam pagrįstai skiriama ypatinga...
Geg
Nuėjome į mišką ir prisirinkome jaunų lapų. Pavasarinė jaunų dilgėlių sriuba su kiaušiniais
Dilgėlių sriuba yra tradicinis rusų virtuvės patiekalas. Ji gaminama iš pavasarį nuskintų jaunų dilgėlių. Dilgėlių...
Geg
Šventinės salotos su vištiena ir ananasais. Prie naujametinio stalo nebuvo konkurencijos
Salotos su vištiena ir ananasais – ryškus ir gaivus patiekalas, kuriame harmoningai dera egzotiškų ananasų...
Geg
Jūsų skrandis jums padėkos už šią sriubą. Paruošta per 30 minučių: vaikams patinka
Kreminės sriubos atsirado Prancūzijoje, kur jų istorija siekia kelis šimtmečius. Iš pradžių kreminės sriubos buvo...
Geg
Naujųjų metų salotos „Ku-ka-re-koo”. Skanios užkandžių salotos: paprastas receptas iš nebrangių produktų
Salotos su vištiena ir kukurūzais yra vienas populiariausių ir universaliausių patiekalų, užimančių deramą vietą ant...
Geg
Paprasta ir skanu. Salotos „Švelnumas” su graikiniais riešutais, džiovintomis slyvomis ir apelsinais
Salotos „Švelnumas” – nuostabus patiekalas, kuriame dera ryškūs skoniai ir tekstūros, ir kuris tikrai papuoš...
Geg
Visada norite daugiau. Ši vasaros sriuba yra skani: lengva ir aromatinga.
Vištienos sriuba daugeliui žmonių atrodo paprastas ir nesudėtingas patiekalas. Tačiau pasaulyje yra daugiau nei šimtas...
Geg
Kvapni pavasarinė rūgštynių sriuba. Skanus ir greitas receptas per 30 minučių
Krakmolo sriuba, taip pat dilgėlių sriuba, labai populiari NVS šalyse. Ši sriuba ypač naudinga pavasarį,...
Geg
Trinta cukinijų sriuba su lydytu sūriu. Receptas kiekvienai dienai
Cukinija – vienmetis moliūginių šeimos žolinis augalas, kurio vaisius yra pailgos formos. Cukinijos kilusios iš...
Geg