Tai kažkas ypatingo: gaminu jau 3 dienas ir niekada nenuobodžiauju. Skanios jaunos bulvės kreminiame padaže
Jaunos bulvės yra ypatingas sezoninis produktas, kuris atsiranda pavasarį ir vasaros pradžioje, kai bulvių gumbai...
Bir
Gardžios bulvės. Puikus jaunų bulvių receptas: jas galite virti visą vasarą.
Jaunos bulvės yra vienas geidžiamiausių pavasario ir vasaros sezono produktų, kuris savo paprastumu ir sodriu...
Bir
Skanūs sūrio pyragaičiai. Paprastas ir nebrangus pusryčių patiekalas arba desertas iš varškės.
Sūrio pyragaičiai – šie rauginti varškės pyragaičiai su lengva traškia plutele ir švelniu, beveik kreminiu...
Bir
Juos ruošiu net šventėms ar vakarienei. Marinuoti vištienos skrandukai: toks užkandis ant stalo niekada nepabosta ir yra greitai suvalgomas.
Marinuoti vištienos skrandukai – įdomus patiekalas, kuriame dera nebrangumas, turtingas skonis ir puikios maistinės savybės....
Bir
Neįprastos salotos su morkomis, varške ir džiovintomis slyvomis. Skanu ir sveika: gaminu vakarienei negalvodamas apie pasekmes
Salotos su morkomis, varške ir džiovintomis slyvomis – lengvas, sveikas ir sotus patiekalas, kuriame dera...
Bir
Vakarienei jį gaminu vietoj kotletų. Skanus cukinijų patiekalas: paprastas, sotus ir aromatingas
Cukinijų kotletai – skanus ir sveikas patiekalas, puikiai tinkantis tiems, kurie nori paįvairinti savo valgiaraštį...
Bir
Mokestinis pyragas „3 stiklinės”. Receptas be impregnavimo: viską sumaišau ir dedu į orkaitę.
Grietinės tortas yra klasikinis ir subtilus desertinis patiekalas, kurį daugelis mėgsta dėl jo lengvumo ir...
Bir
Paimu 2 „Friendship” lydytus sūrius ir pagaminu nuostabų desertą. Tai lobis, o ne receptas
Nuo vaikystės esame įpratę valgyti skanius sausainius prie arbatos. Tačiau jei staiga parduotuvėje nerandate mėgstamų...
Bir
„Napoleonas” iš paruoštos sluoksniuotos tešlos. Sėkmingiausias garsiojo deserto receptas
Napoleono tortas yra klasikinis ir labai mėgstamas subtilus desertinis patiekalas, šventės sinonimas. Šio greito varianto...
Bir
Visą vasarą valgome su malonumu ir pamiršome apie mėsą: cukinijos traškiame apvalkale su nuostabiu padažu.
Cukinija tešloje – populiarus patiekalas, pasižymintis švelnia tekstūra, sultingumu ir apetitą žadinančiu traškumu. Tai puikus...
Bir