Kaip gražiai nudažyti kiaušinius Velykoms. Geriausias būdas be cheminių medžiagų
Kiaušinių dažymo per Velykas paprotys turi seną ir įdomią istoriją, persipynusią su krikščioniškomis ir liaudies...
Bir
Tik kopūstai ir vištienos šlaunelės. Kanados šeima mokė: skani vakarienė per 60 minučių
Keptos vištienos šlaunelės su kopūstais – paprastas, bet turtingo skonio patiekalas, kuris puikiai tinka šeimos...
Bir
Garsusis prancūziškas pyragas: neįtikėtinai minkštas, purus ir drėgnas. Mėgstamiausias močiutės receptas
Prancūziškas jogurtinis pyragas yra vienas paprasčiausių ir populiariausių naminių desertų Prancūzijoje. Jo išskirtinumas – paprastas...
Bir
„Lezgin” sluoksniuotos tešlos pyragas su mėsa ir bulvėmis. Trašku visame name
„Tskan” yra tradicinis lezginų sluoksniuotas pyragas, kuris stebina savo paprastumu, bet kartu ir turtingu skoniu....
Bir
Geriausias Chačapuri. Taip jį gamino mano mama Tbilisyje: skanios tešlos receptas
Chačapuri yra vienas iš žinomiausių ir mėgstamiausių gruzinų patiekalų. Tai plokščia duona su sūrio įdaru,...
Bir
„Karališkas” desertas. Džeminis pyragas ypatingoms progoms: visus draugus išmokau jį gaminti būtent taip.
Pyragas su uogiene yra klasikinis kepinys, daugeliui pažįstamas nuo vaikystės. Kvapnus, švelnus ir saldus, jis...
Bir
Skanios turkiškos bandelės! Minkštos, sluoksniuotos ir labai aromatingos: gaila, kad niekada anksčiau taip jų negaminau.
Achma – tai tradicinės turkiškos bandelės, pasižyminčios minkštumu, erdvia tekstūra ir sodriu kreminiu skoniu. Jos...
Bir
Karališkas patiekalas visai šeimai. Senelis iš Armėnijos pasidalijo gardžiu receptu: Aš taip gaminu ištisus metus.
„Haylazan” yra tradicinis armėnų virtuvės patiekalas – troškintos daržovės. Jo pagrindinis bruožas – paprastas paruošimas...
Bir
Sausainiai kaip pas močiutę kaime. Vaikystės skonis: paprastas ir skanus receptas
Kaimiški sausainiai – tai paprasti ir sotūs kepiniai, kupini vaikystės ir jaukumo skonio. Jie gaminami...
Bir
Jei išmoksite šį metodą, niekada nepirksite picos. Receptas be minkymo
Pica – vienas populiariausių patiekalų pasaulyje, kilęs iš saulėtosios Italijos. Tai apvali plokščia duona iš...
Bir