Purūs zuikio sausainiai – iškepa per 15 minučių. „Velykų zuikučiai” be mielių ir sviesto
„Fluffy Rabbit” varškės sausainiai yra švelnūs ir erdvūs kepiniai, kuriuose varškės tešlos minkštumas dera su...
Bir
Vištiena grietinės padaže: skanu ir paprasta. Kodėl anksčiau nežinojau šio recepto
Vištiena grietinės padaže – švelnus, aromatingas ir sotus patiekalas, puikiai tinkantis tiek kasdienėms vakarienėms, tiek...
Bir
„Medaus pyrago nebekepu. Auksinio rakto pyragas pagal naują receptą: skanių dalykų mėgėjams
Tortas „Auksinis raktelis” yra nuostabus desertas, kuris užkariauja savo švelnia tekstūra, sodriu skoniu ir vaikystės...
Bir
Pyragas su bulvėmis pagal vienuolyno receptą. Tešla ant vandens: trumpa, skaidri ir skani
Bulvių pyragas yra sotus ir aromatingas pyragas, puikiai tinkantis jaukiems šeimos pietums ar užkandžiams. Šį...
Bir
Skanūs sausainiai „už centus”. Apelsinų skonis visai virtuvei: receptas be kiaušinių, sviesto ir pieno
Sausainiai su apelsinų žievele – tai kvapnūs ir švelnūs kepiniai, žavintys ryškiu citrusinių vaisių skoniu....
Bir
Amerikietiškos Coleslaw salotos. Viskas priklauso nuo padažo: jis tinka ir prie mėsos, ir prie žuvies.
Coleslaw salotos – klasikinis amerikiečių ir europiečių virtuvės patiekalas, kuriame dera daržovių šviežumas ir sodrus...
Bir
„Saulė butelyje” – tai skanus limonadas be kenksmingų cheminių medžiagų. Štai kaip jį pasigaminti
Limonado istorija prasidėjo viduramžiais karštose Viduržemio jūros pakrantėse. Tuomet ledinio vandens su citrina receptas sparčiai...
Bir
Purus sausainis be raugo. Nesupučia, visada būna aukštas ir orus.
Biskvitas yra vienas populiariausių ir universaliausių kepinių, kurio istorija siekia kelis šimtmečius. Biskvito pavadinimas kilęs...
Bir
Kvapnūs ir saldūs „Krepšelio” sausainiai. Greitas varškės arbatos sausainių receptas
Sausainiai „Krepšelis” su varškės įdaru – tai traškios smėlinės tešlos ir švelnaus kreminio varškės įdaro...
Bir
Subtilus norvegiškas tortas. Išskirtinis desertas ypatingomis progomis
Norvegiškas bemielis tortas – tai išskirtinis desertas, kuriame dera švelnūs pyragaičiai, traški beza ir orus...
Bir