Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Taip aš ruošiu blynus Užgavėnėms vietoj įprastų blynų. Skanus desertas be orkaitės: blynų pyragas su sviesto kremu

Blynų tortas su sviestiniu kremu – tai švelnus ir lengvas desertas, kuris užkariauja savo lengvumu...

Itališkas 12 šaukštų pyragas. Receptas keptuvėje: be orkaitės, maišytuvo ir svarstyklių

Itališkas pyragas – tai įprastas įvairių tradicinių Italijos pyragų, kurie gali būti saldūs ir sūrūs,...

Išlieka minkštas 7 dienas per savaitę. „Per 15 minučių pabarstytos rožės

Pyragėliai – tai nedideli gaminiai iš mielinės arba nemielinės tešlos, kurie gali būti saldūs arba...

Kriauklės su įdaru: švelnios kaip ledai. Skanių arbatos sausainių receptas

Sausainiai „Kriauklės” – subtilus ir kvapnus kepinys, kuris džiugina ne tik skoniu, bet ir originalia...

Sultinga ir skani vištienos krūtinėlė: receptas per 15 minučių: pjaustyti kotletai pietums ar vakarienei

Kotletai – populiarus patiekalas, gaminamas iš smulkiai supjaustytos mėsos, dažniausiai vištienos, jautienos arba kiaulienos. Skirtingai...

Dubajaus šokoladinis tortas. Prašmatnus šventinis desertas su gardžiu traškiu sluoksniu

Dubajaus šokoladas tapo daugelio šalių tendencija. Tai neįprasta šokolado plytelė, kurios viduje yra pistacijų įdaras....

Blyneliai ant kopūstų: patikrintas ir skanus receptas. Juos gaminu vietoj įprastų blynų

Kopūstų blynai – tai originali ir sveika tradicinių blynų versija, kurioje dalis miltų pakeista smulkintais...

Švelni ir sultinga vištiena grietinės padaže. Mano vyras prašo, kad daryčiau jį tris kartus per savaitę.

Vištiena grietinės padaže – švelnus, kvapnus ir maistingas patiekalas, kuriame paprastas paruošimas dera su turtingu...

Sultingas vištienos pyragas: skanus. Nėra kito būdo, kaip tai pasakyti

Vištienos pyragas yra sotus ir skanus patiekalas, populiarus įvairių tautų namų virtuvėje. Jį sudaro minkšta...

Skanus tepinys ant duonos, kuriam tereikia 2 ingredientų. Genialiai paprasta ir greita

Tuno užtepėlė – tai skani ir maistinga masė, kurią galima naudoti sumuštiniams arba kaip įdarą...