Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Raugintų kopūstų pomidorai su česnakais. Receptas, kurį naudojo dar mūsų močiutės

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Rekomenduojame skanius pomidorus marinuoti per labai trumpą laiką. Marinuotas užkandis ilgai neužsibus ant stalo. Šis receptas padės jums paruošti gardų patiekalą šventei

.

Ingredientai: pomidorai, pomidorai, pomidorai, pomidorai, pomidorai, pomidorai, pomidorai, pomidorai:

  • Pomidorai – 2000 g;
  • petražolių žalumynų – 20 g;
  • česnakas – 4 skiltelės;
  • krapai – 1 skėtis;
  • serbentų lapai – 3 vnt;
  • Vyšnių lapai – 3 vnt;
  • virtuvinė druska – 1 šūvis;
  • Vanduo – 1500 ml.

Paruošimas:

  1. Sudedamąsias dalis nuplaukite.
  2. Į emaliuotą puodą sudėkite žoleles, susmulkintą česnaką ir pomidorus.
  3. Vandenyje ištirpinkite druską ir užpilkite pomidorus.
  4. Ant viršaus uždėkite svarmenį ir palikite pomidorus 21 dieną virti rūsyje.

Pomidorus galite virti pagal kitą receptą.

Ingredientai:

  • Pomidorai;
  • petražolių žalumynai – 20 g;
  • krapų žalumynai – 20 g;
  • krapų skėčiai;
  • salierų – pora ryšulėlių;
  • Svogūnai – 3 vnt;
  • Česnakai – 30 skiltelių;
  • krienų šaknis – 3 vnt;
  • Vyšnių, serbentų, aviečių ir krienų lapai;
  • Druska – 30 g;
  • lauro lapai – 1 vnt;
  • Juodųjų pipirų žirneliai – 4 vnt;
  • kvapieji pipirai – 3 vnt;
  • Gvazdikėliai – 2 vnt.
Rekomenduojame:  Baklažanų pyragas: lengvas receptas be minkymo

Paruošimas:

  1. Ištirpinkite 30 g druskos litrui vandens, išvirkite sūrymą. Į jį taip pat įberkite gvazdikėlių, lauro lapų ir pipirų. Po poros minučių marinatą išjunkite ir palikite atvėsti.
  2. Ant puodo dugno sudėkite žoleles ir česnakus.
  3. Sudėkite pomidorų sluoksnį, tada vėl žolelių. Taip kaitaliokite, kol baigsis indai.
  4. Supilkite šaltą marinatą ir uždenkite puodą marle.
  5. Marlę reikėtų plauti kas antrą dieną, nes ant jos susidaro nuosėdų.
  6. Ant viršaus uždėkite svorį. Po trijų dienų svorį reikėtų pakeisti šiek tiek mažesniu.
  7. Kvasite pomidorus savaitę virtuvėje, o paskui mėnesiui perkelkite į rūsį.

Gero apetito!

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *