Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Purios ir minkštos varškės suflė vaikams. Kepkite orkaitėje: be miltų ir manų kruopų

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Daugeliui kulinarų suflė asocijuojasi su prancūzų virtuve. Ši asociacija teisinga, nes šis patiekalas šioje šalyje visada buvo plačiai paplitęs. Pavyzdžiui, Liudvikas XVI pusryčiams mėgo valgyti suflė

. Karaliaus valgį sudarė tai, kad virėjas pateikdavo bešamelio padažą be jokių priedų. Pirmasis suflė nebuvo saldus, nes bešamelis nelaikomas desertu. Karalius, remdamasis savo pasirinktu pusryčių patiekalu, norėjo ko nors lengvo ir švelnaus, tačiau sotaus

. Dabar suflė ruošimas pasikeitė. Patiekalas išlaikė savo lengvumą ir lengvumą, tačiau tapo saldus. Papasakosime, kaip paruošti varškės suflė.

Varškės suflė ingredientai:

  • varškės sūris – 500 g;
  • bulvių krakmolo – 2 valg;
  • kiaušiniai – 3 vnt;
  • grietinė – 3 valg;
  • cukraus – 3 valgomieji šaukštai;
  • druskos – žiupsnelis;
  • vanilino – žiupsnelis.

Varškės suflė paruošimas:

Sumaišykite varškę su cukrumi. Į mišinį įberkite druskos ir vanilino, įpilkite grietinės ir krakmolo

. Kiaušinius padalykite į trynius ir baltymus, trynius supilkite į varškę. Visus ingredientus suplakite panardinamuoju maišytuvu

. Baltymus išplakite mikseriu iki purios baltos masės. Baltymus atsargiai sudėkite į varškės

Rekomenduojame:  Žuvį ruošiu skaniai, paprastai ir be kaulų. Sotūs biudžetinės žuvies pietūs: jos net nereikia kepti

masę

, išmaišykite

. Kepimo formą ištepkite sviestu, supilkite į ją varškės masę.

Пышное и мягкое суфле из творога для детей. Запекаем в духовке: без муки и манки

Tolygiai paskirstykite masę po formą ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 15-20 minučių.

Пышное и мягкое суфле из творога для детей. Запекаем в духовке: без муки и манки

Rezultatas – purus ir minkštas suflė. Jei norite saldesnio suflė, į varškę įberkite daugiau cukraus.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *