Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Pūkuoti blynai kaip bandelės. Dabar kiekvienas gali pasigaminti skanių blynų: receptas, kuriame naudojama kepimo soda

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Kad pagamintumėte bulvytes, turite žinoti keletą subtilybių. Priešingu atveju jie gali pasirodyti ploni, o ne purūs, guminiai. Kaip pasigaminti purias, kvapnias bulvytes

? Pirmiausia verta naudoti kambario temperatūros produktus.

Antra, tešlą reikia palikti, kad ji išbrinktų, o paskui daugiau nemaišyti. Priešingu atveju tešlos pūstumas išnyks, o tai turės įtakos bulvyčių purumui.

Bulvytes kepkite ant gerai įkaitintos keptuvės uždengtu dangčiu

.

Taip fritoles padidinsite

. Paruoškime paprastas, bet labai purias ir minkštas fritoles.

Lėkštėms skirti ingredientai:

  • Kiaušinis – 1 vnt;
  • kefyro – 500 ml;
  • cukraus – 3 šaukštai;
  • druskos – 4 g;
  • miltai – 400 g;
  • vanilino – žiupsnelis;
  • geriamosios sodos – 1 šaukštelis.

Kepinių paruošimas:

Pašildykite kefyrą iki 38 laipsnių temperatūros. Dubenyje išplakite kiaušinį, supilkite į jį kefyrą. Supilkite cukrų, vaniliną ir druską. Į šiltą kefyrą persijokite miltus ir sodą ir užminkykite tirštą tešlą.

20 min. palikite tešlą uždengtą

.

Įkaitinkite keptuvę, įpilkite šiek tiek aliejaus. Tešlą sudėkite į konditerinį maišelį, nepermaišykite jos.

Konditeriniu maišeliu ant keptuvės išpilkite porcijas tešlos.

Rekomenduojame:  Traškios duonos džiūvėsėliuose keptos cukinijos

Пышные оладьи, как булочки. Теперь вкусные оладьи под силу каждому: рецепт на соде

Uždenkite keptuvę dangčiu ir kepkite paplotėlius ant silpnos ugnies.

Пышные оладьи, как булочки. Теперь вкусные оладьи под силу каждому: рецепт на соде

Iškepusios bulvytės bus purios, didelės.

Пышные оладьи, как булочки. Теперь вкусные оладьи под силу каждому: рецепт на соде

Jas galite patiekti su grietine, kondensuotu pienu ir uogiene.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *