Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Po šventės visi svečiai reikalauja recepto! Švelnūs, sultingi vištienos paplotėliai

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Šį patiekalą nebus gėda patiekti reikliausiems svečiams.

Receptui reikės:

– Reikės

:

– 450 g vištienos faršo;

– 1 puodelio kefyro

; – 1 kiaušinio; – 1

nedidelio svogūno

; – 4 česnako skiltelių

; – 4 valgomųjų šaukštų kvietinių miltų

; – krapų, druskos, pipirų.

Paruoškite maltą mėsą

Į maltą mėsą įberkite druskos, juodųjų pipirų, įmuškite kiaušinį. Viską sumaišykite šaukštu iki vientisos masės.

Kefyras

.

Jį įmaišykite į maltą mėsą, po to kefyras keliauja į dubenėlį su smulkintais krapais ir svogūnais. Svogūnus reikia supjaustyti kuo smulkiau. O česnaką reikia pertrinti per česnakų spaudiklį ir taip pat pasiųsti į maltinukus

. Kad nepersistengtumėte su miltais, jų reikia dėti pačioje pabaigoje, iš pradžių du šaukštus, o paskui, jei reikia, dar du šaukštus.
Svarbu, kad maltinukai neužsiterštų miltais, kad išeitų sultingi ir gerai iškeptų.

Patarimas: mišinys turi būti tokios pat konsistencijos kaip ir bulvyčių tešla.

Šaukštu imame mišinį ir nedidelėmis porcijomis (kaip fritas) dedame ant įkaitintos keptuvės. Kepame maltinukus iš abiejų pusių, kol apskrunda.

Patarimas: paruoštus maltinukus išimkite ant popierine servetėle uždengtos lėkštės, tada visas riebalų perteklius pasišalins ir maltinukai bus labai traškūs.

Šį patiekalą galima patiekti šaltą arba karštą.

Rekomenduojame:  Jis paruošiamas per 3 minutes. Labai skanios salotos "Josephine" Naujųjų metų išvakarėse

После застолья все гости требуют рецепт! Нежные сочные куриные оладьи

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 5 / 5. Balsų skaičius: 1

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *