Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Plonos picos tešlos gaminimas. Be kiaušinių su mielėmis

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Tešla gaunasi minkšta ir skani, ją galėsite ištempti plonu sluoksniu ir iškepti labai skanią picą su bet kokiais įdarais.

Ruošiant reikės šių ingredientų:

miltų, 300 ml;

– žiupsnelio druskos;

– augalinio aliejaus, 20 g; –

alyvuogių aliejaus, 1,5 šaukštelio

; – šilto vandens, 190 g;

– sausų mielių, 1,5 šaukštelio.

Paruošimo procesas

Sumaišykite vandenį su mielėmis ir palikite kelioms minutėms.

Persijokite miltus

, į mielių mišinį įberkite druskos, supilkite alyvuogių aliejų ir pusę miltų, išminkykite iki vientisos masės

. Suberkite likusius miltus ir užminkykite tešlą

.

Dėkite į aliejumi pateptą dubenį, uždenkite drėgnu rankšluosčiu ir palikite šiltoje vietoje 1 valandą.

Išminkykite tešlą, kad išeitų oras, ir pradėkite kepti picą su bet kokiais priedais.

Su šia tešla niekada nebūna jokių problemų – ji iškočiojama pakankamai plonai ir visada puikiai iškepa, bet išlieka minkšta.

Готовим тонкое тесто для пиццы. Без яиц на дрожжах

Patarimas: šią tešlą taip pat galima naudoti pyragams, jei nesate per daug išsipūtusios tešlos mėgėjas – pyragas turės daug įdaro ir mažai tešlos.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *