Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Pieniškas pyragas be cukraus. Neįtikėtinai skanus ir švelnus

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Grietinės biskvitas yra klasikinis naminis kepinys, kuris dėl savo paprastumo ir neįtikėtino lengvumo užkariavo daugelio saldumynų širdis. Grietinės tešla suteikia biskvitui minkštą ir švelnią tekstūrą bei sodrų skonį, kuris puikiai dera su įvairiais kremais ir įdarais. Toks pyragas idealiai tinka tiek kasdieniam arbatos gėrimui, tiek šventiniam stalui, kur taps tikra puošmena.

Pagal receptą naudojama grietinė ne tik suteikia biskvitui daugiau drėgmės ir skonio, bet ir palengvina jo paruošimo procesą.

Papasakosime, kaip pasigaminti pyragą su grietinės biskvitu ir kartu be cukraus.

Biskvito ingredientai:

  • Kiaušiniai – 5 vnt;
  • grietinė – 200 g;
  • sviestas – 50 g;
  • datulių – 180 g;
  • krakmolo – 20 g;
  • ryžių miltai – 60 g;
  • raugas – 5 g.

Kremo ingredientai:

  • Kiaušiniai – 3 vnt;
  • krakmolo – 30 g;
  • pieno – 600 ml;
  • sviestas – 150 g;
  • medus – 6 šaukštai;
  • želatina – 10 g;
  • vandens – 60 ml.

18 cm skersmens forma

Pyrago be cukraus paruošimas:

Kremui 100 ml pieno sumaišykite su kiaušiniais ir krakmolu, supilkite į puodą. Į mišinį supilkite likusį pieną, užvirinkite ir sutirštinkite

Rekomenduojame:  Chačapuri su cukinijomis - šios vasaros hitas. Kaip paruošti skanų ir sveiką patiekalą

. Kai užvirs ir paviršiuje pradės burbuliuoti, virkite dar 30 sekundžių, tada nukelkite nuo ugnies ir perpilkite į atskirą dubenį. Kremo pagrindą uždenkite ir palikite atvėsti.

Biskvitui gaminti kiaušinius padalykite į trynius ir baltymus

.

Baltymus išplakite mikseriu iki purumo, o į trynius suberkite datules.

Taip pat į trynius sudėkite grietinę ir ištirpintą sviestą, plakite panardinamuoju mikseriu iki vientisos masės. Į mišinį suberkite ryžių miltus, krakmolą ir kepimo miltelius ir išminkykite tešlą

. Į tešlą

supilkite

išplaktus baltymus ir atsargiai išmaišykite. Tešlą

supilkite į kepimo formą arba konditerinį žiedą.

Молочный торт без сахара. Невероятно вкусный и нежный

Į grietinėlės pagrindą sudėkite medų ir sviestą, plakite panardinamuoju mikseriu iki kreminės masės. Kepkite biskvitą 45 minutes 180 laipsnių temperatūroje

. Kol biskvitas aušta, sumaišykite želatiną su vandeniu, palaukite, kol išbrinks. Tada ištirpinkite želatiną mikrobangų krosnelėje ir supilkite į kremą, išmaišykite.

Biskvitą padalykite į kelis vienodus pyragėlius

.

Vieną biskvitą dėkite į tešlos žiedą, ant jo užpilkite ⅓ kremo

. Antrąjį biskvitą dėkite ant kremo sluoksnio, ant jo užpilkite ½ kremo

Rekomenduojame:  Širdingi pyragai su nuostabiu receptu. Skanūs, naminiai: kiekviena namų šeimininkė svajoja juos gaminti.

. Trečiąjį

biskvitą užpilkite

likusiu kremu

.

Palikite tortą šaldytuve, kol kremas sustings.

Молочный торт без сахара. Невероятно вкусный и нежный

Gausite skanų tortą be pridėtinio cukraus. Kartu desertas išlieka saldus, o ne prisvilęs.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *