Sekite mus Facebook'e!
Jei paimsite naminį pieną ir 5-6 val. palaikysite jį „troškinimo” režime, gausite skaidrų pieną, panašų į močiutės orkaitėje keptą.
Jei turite gerą daugiafunkcinę viryklę, šiuo režimu pieną galėsite virti ir 1 valandą.
Multivarka puikiai išlaiko aukštą temperatūrą. Vakare rauginame pieną, o ryte – geriame skanų ir sveiką kefyrą arba riaženką.
Kiaušinių virimas garuose padeda vos per 5 minutes išvirti kiaušinius maišelyje. Pailginkite laiką iki 12 minučių ir gausite kietai virtus kiaušinius.
„Pilavo” režimas taip pat tinka bulvėms apvirti. Bulvių visai nereikia maišyti – keptuvė pati persijungs į kaitinimo režimą.
Troškindami pagaminsite skanių bulvių be nepakankamo virimo.
Garų režimas už jus išvirs puikių koldūnų: įdėkite 500 g koldūnų į garų sietelį ir į puodą įpilkite 1,5 l vandens. Tik iš pradžių sietelį patepkite augaliniu aliejumi, o koldūnus pasūdykite ir papipirinkite.
„Kepimo” režimu galite kepti žuvį ir mėsą.
Režimas „troškinys” arba „grikiai” – tai du viename: dugne paruošite garnyrą arba išvirsite košę, o garų sietelyje – mėsą, dešreles ir pan.
Troškinimas taip pat „išvirs” jums puikią šaltieną ir sriubą (per 90 minučių).
„Pilafas” ir „kepimas” – tai du režimai, kuriais ruošiami makaronai flomasteriuose: „kepimo” režime kepame faršą ir svogūnus, o „plovo” režime supilame makaronus ir užpilame minimalų kiekį vandens, kad jis tik šiek tiek apsemtų makaronus. Druska ir pipirai.
