Sekite mus Facebook'e!
Salotos yra svarbi maistingos mitybos dalis. Kuo daugiau receptų žinome, tuo dažniau norime pasigaminti skanų skanėstą. Šiame recepte nusprendėme naudoti traškius, sultingus kopūstus ir dviejų rūšių sūrį: pusiau kietą ir lydytą. Patiekalą sudaro vos 4 paprasti produktai, kurių galima rasti artimiausioje parduotuvėje.
Tai greitas sprendimas skaniai užkąsti, jei nesinori nieko iš anksto virti. Išsaugokite, kad neprarastumėte.
Sudedamosios dalys: 1:
- Pekino kopūstai – 150 g;
- puskiečio sūrio – 50 g;
- lydytas sūris – vnt;
- Konservuoti kukurūzai – ½ skardinės;
- krapai, petražolės;
- Majonezas – 1,5 valg;
- Druska, pipirai.
Salotų paruošimas:
Sudedame salotas: peiliu susmulkiname pekino kopūstus. Šį ingredientą taip pat galite pakeisti aisbergo salotomis. Perkelkite supjaustytus į gilų indą
. Smulkiai supjaustykite prieskonines žoleles: krapus ir petražoles. Taip pat galite įdėti žaliųjų svogūnų. Sudėkite juos į dubenį su kopūstais
. Šaldytą lydytą sūrį sutarkuokite stambia tarka. Pusiau kietą sūrį supjaustykite kubeliais. Sudėkite šiuos ingredientus į salotas. Įdėkite pusę didelės skardinės konservuotų kukurūzų. Pagal skonį įberkite pipirų ir druskos
. Apšlakstykite majonezu.
Vietoj jo galite naudoti grietinę arba jogurtą. Kruopščiai išmaišykite ir patiekite. Gero apetito!
