Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Paprasčiausios kopūstų salotos. Greitas ir labai skanus receptas

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Kopūstai yra svarbus ląstelienos šaltinis. Kopūstuose yra ne tik ląstelienos, bet ir daug vitaminų. Azijiečiai kopūstus valgo nuolat. Tikriausiai tai yra jų amžinos jaunystės šaltinis

. Kopūstai laikomi labai sena daržove. Anksčiau ji padėdavo išgyventi vargšams ir nuolat būdavo ant didikų stalų. XVIII a. kopūstų pradėta dėti į salotas. Kopūstų šiame patiekale galėjo būti ir anksčiau. Tačiau kopūstų salotų suklestėjimas atėjo būtent šiame šimtmetyje

. Papasakosime, kaip greitai pasigaminti kopūstų salotas.

Kopūstų salotų ingredientai:

  • Pekino kopūstai – 400 g;
  • konservuotų žirnelių – 180 g;
  • morkų – vnt;
  • česnako – skiltelė;
  • druskos – žiupsnelis;
  • grietinės – 4 šaukštai.

Kopūstų salotų paruošimas:

Sudėkite pekino kopūstus, supilkite į salotinę kartu su konservuotais žirneliais. Nuluptas morkas ir česnako skiltelę sutarkuokite smulkia tarka, sudėkite į salotas

. Salotas pasūdykite, užpilkite grietine, gerai išmaišykite

.

Самый простой салат из капусты. Быстрый и очень вкусный рецепт

Grietinę galite pakeisti majonezu. Tačiau patiekalui geriau naudoti naminį majonezą, nes jis sveikesnis.

Самый простой салат из капусты. Быстрый и очень вкусный рецепт

Gaunasi paprastos ir lengvos kopūstų salotos. Į šias salotas pagal skonį galima įdėti svogūnų, prieskoninių žolelių ir pomidorų.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *