Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Paprasčiausias cukinijų tešloje receptas. Skanus užkandis ar vakarienė per 15 minučių

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Yra daugybė cukinijų kepimo tešloje receptų, ir kiekvienas iš jų pasižymi unikaliu skoniu. Tešlai gaminti galima naudoti įvairius ingredientus, pavyzdžiui, miltus, kiaušinius, pieną arba kefyrą, prieskonius ir prieskonines žoleles. Cukinijas

tešloje galima patiekti kaip atskirą patiekalą arba kaip garnyrą prie mėsos ar žuvies. Jos taip pat gali tapti puikiu užkandžiu arba priedu prie pietų ar vakarienės

. Tačiau reikėtų nepamiršti, kad skonio pomėgiai yra individualūs, todėl tai, kas gali patikti vienam žmogui, gali nepatikti kitam.

Papasakosime, kaip pasigaminti puikią cukiniją tešloje

Ingredientai: 1:

  • cukinijos – 600 g;
  • grietinės – 150 g;
  • kiaušiniai – 2 vnt;
  • krakmolas – 3 valg;
  • miltai – 2 valg. šaukštai;
  • druskos – ⅓ šaukštelio;
  • česnako – 3 skiltelės.

Cukinijų paruošimas tešloje:

Cukinijas supjaustykite ne storesniais kaip 5 mm apskritimais. Cukinijų apskritimus pasūdykite ir palikite mirkti

. Tuo metu grietinę sumaišykite su kiaušiniais, druska. Į mišinį įspauskite česnako skilteles, išmaišykite

. Į mišinį supilkite miltus ir krakmolą, užminkykite tirštesnę tešlą nei bulvytėms. Iš cukinijų nusausinkite skysčio perteklių, apvoliokite jas miltuose, o tada tešloje.

Rekomenduojame:  Maisto gaminimas vienu metu puoduose. Morkų salotos, kurias mėgsta visi: tinka bet kokiai šventei

Самый простой рецепт кабачков в кляре. Вкусный перекус или ужин за 15 минут

Keptuvėje augaliniame aliejuje apkepkite cukinijas iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos.

Самый простой рецепт кабачков в кляре. Вкусный перекус или ужин за 15 минут

Gauname puikias aukso spalvos keptas cukinijas. Tešla cukinijoms suteikia naujų skonio niuansų.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *