Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Orsini kiaušiniai: Aš juos gaminu tik taip, mano vyras šiuo patiekalu džiaugiasi kaip vaikas

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Jei jums pabodo tradicinis omletas ar kepti kiaušiniai pusryčiams, pats laikas palepinti save ir savo artimuosius dar vienu kulinariniu atradimu. Su šiuo patiekalu jūsų rytinis valgis bus ne tik sotus ir skanus, bet ir labai rafinuotas.

Orsini kiaušiniai yra mėgstamas garsaus menininko Claude’o Monet patiekalas, ir tai nestebina. Kiaušiniai yra neįtikėtinai purūs ir lengvi, tarsi subtilus suflė. Kviečiame prisijungti prie grožio ir paruošti neįprasčiausius pusryčius savo gyvenime.

Orsini kiaušiniai

Ingredientai

  • 3 kiaušiniai
  • 1/4 arbatinio šaukštelio druskos
  • 50 g sviesto

Paruošimas

  • Atsargiai atskirkite baltymus nuo trynių.

Į baltymus įberkite žiupsnelį druskos ir išplakite juos iki standžių putų. Tada kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi ir patepkite sviestu.

Šaukštu dėkite išplaktus kiaušinių baltymus ant kepimo popieriaus ir kiekviename jų kauburėlyje padarykite nedidelę įdubą.

Į kiekvieną ertmę įdėkite po trynį. Ir indą pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 10–15 minučių.

Šie nuostabūs pusryčiai užkariaus jūsų širdį, nepamirškite pasidalinti receptu su draugais!



Patiko? Pasidalink! Ačiū.