Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Niekada neragavau tokių skanių troškintų kopūstų. Dabar juos gaminu tik taip!

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Visi žino, kad kopūstai yra sveika daržovė, bet ne visi juos mėgsta. Su šiuo receptu vaikai ir suaugusieji negalės atsispirti ir tikrai prašys dar. Siūlome aromatingų ir gardžių troškintų kopūstų receptą.

Sudedamosios dalys :

1 svogūnas;
4 bulvės;
3 morkos;
3 puodeliai vandens;
3 skiltelės česnako (susmulkintos);
1 lauro lapas;
2 valg. š. cukraus;
2 valg. š. obuolių sidro acto;
2 valg. š. saulėgrąžų aliejaus;
0,5 arb. š. maltų juodųjų pipirų;
1 kopūsto galva;
500 g jautienos;
sviestas.

Receptas :
Šis receptas puikiai tinka daugiafunkciam puodui, bet, žinoma, šį kopūstą su mėsa galite troškinti įprastame puode arba puode ant viryklės.

Svogūną ir bulves, morkas susmulkinkite, viską apkepkite svieste.
Viską sudėkite į puodą arba multivarką, užpilkite vandeniu. Įberkite prieskonių, cukraus, druskos, tarkuoto česnako, lauro lapų ir acto. Sudėkite mėsą, visą arba supjaustytą gabalėliais, ir smulkintus kopūstus.
Daržoves su mėsa troškinkite ant silpnos ugnies apie valandą.
Patiekalą galite gaminti multivarke, kelias valandas nustatydami „Troškinimo“ režimą. Tokiu atveju kopūstus galite dėti valandą prieš virimo pabaigą.
Skanaus!

Rekomenduojame:  Mano vyras kas antrą dieną prašo, kad taip paruoščiau. Žydiškoji vištiena - suvalgoma visiškai nieko nepaliekant

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.