Sekite mus Facebook'e!
Greita ir lengva vakarienė keptuvėje iš maltos mėsos, spagečių ir lecho.
Paruošimui reikės šių ingredientų:
–
bet kokios rūšies maltos mėsos, 600 g;
– kiaušinio, 1 vnt.;
– lecho, 1 skardinė;
– spagečių, 250 g;
– žolelių ir prieskonių, druskos;
– vandens, 370 ml; –
svogūno, 1 vnt.
Gaminimo procesas
Faršą pagardinkite druska, pipirais ir prieskoniais pagal savo skonį, įmuškite kiaušinį ir suberkite tarkuotą svogūną. Suformuokite mėsos kukulius
, apkepkite augaliniame aliejuje iš abiejų pusių.
Palikite mėsos kukulius keptuvėje, užpilkite stiklainiu lecho. Troškinkite 5 min.
Į keptuvę sudėkite spagečius, įpilkite vandens, prieskonių pagal skonį, uždenkite dangčiu ir troškinkite 20 min. ant silpnos ugnies. Retkarčiais pamaišykite
ir patiekdami pabarstykite žolelėmis.
Patarimas: tokiu pat būdu galite virti makaronus, bet tik iš kietųjų kviečių, kad jie netaptų kažkuo nesuprantamu.
