Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Neprilygstamas maltos mėsos receptas. Gaminu jį vakarienei arba pietums vienoje keptuvėje

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Greita ir lengva vakarienė keptuvėje iš maltos mėsos, spagečių ir lecho.

Paruošimui reikės šių ingredientų:

bet kokios rūšies maltos mėsos, 600 g;

– kiaušinio, 1 vnt.;

– lecho, 1 skardinė;

– spagečių, 250 g;

– žolelių ir prieskonių, druskos;

– vandens, 370 ml; –

svogūno, 1 vnt.

Gaminimo procesas

Faršą pagardinkite druska, pipirais ir prieskoniais pagal savo skonį, įmuškite kiaušinį ir suberkite tarkuotą svogūną. Suformuokite mėsos kukulius

, apkepkite augaliniame aliejuje iš abiejų pusių.

Рецепт из фарша не имеющий себе равных. Готовлю на ужин или на обед в одной сковороде

Palikite mėsos kukulius keptuvėje, užpilkite stiklainiu lecho. Troškinkite 5 min.

Į keptuvę sudėkite spagečius, įpilkite vandens, prieskonių pagal skonį, uždenkite dangčiu ir troškinkite 20 min. ant silpnos ugnies. Retkarčiais pamaišykite

ir patiekdami pabarstykite žolelėmis.

Рецепт из фарша не имеющий себе равных. Готовлю на ужин или на обед в одной сковороде

Patarimas: tokiu pat būdu galite virti makaronus, bet tik iš kietųjų kviečių, kad jie netaptų kažkuo nesuprantamu.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *