Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Neįtikėtinas maltos mėsos skanumas. Šis patiekalas patiks visiems

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Skanus maltos mėsos vyniotinis su sūriu. Toks patiekalas patiks visiems. Galite remtis šiuo receptu ir pridėti savo ingredientų.

Ruošiant reikės šių ingredientų:

bet kokios rūšies maltos mėsos, 600 g;

– svogūno, 1 vnt;

– kiaušinių, 3 vnt;

– sūrio, 250 g;

– pieno, 250 g;

– miltų, 200 g; –

druskos, pipirų, prieskonių, žolelių.

Gaminimo procesas

Svogūną sutarkuokite ir sumaišykite su malta mėsa. Į maltą mėsą taip pat įberiame druskos, pipirų, prieskonių, kiaušinį, žolelių

ir gerai išmaišome

. Ant stalo paskleidžiame pergamento lakštą ir išdėliojame maltą mėsą, tolygiai paskleisdami ją ant paviršiaus maždaug 5 mm storio sluoksniu.

Ant viršaus užbarstome tarkuoto sūrio ir susukame vyniotinį. Suvyniojame į maistinę plėvelę ir dedame į šaldiklį 3 valandoms.

Likusius kiaušinius sumaišome su miltais, pienu, druska ir pipirais.

Išimame vyniotinį, supjaustome jį porcijomis, pamerkiame į tešlą ir kepame iš abiejų pusių po dangčiu ant silpnos ugnies.

Patarimas: nebūtina taip ilgai laikyti šaldiklyje – svarbiausia, kad visa masė gerai suliptų. Tam pakanka 40-60 minučių. Įdarui galite naudoti bet kokius produktus. Pavyzdžiui, kietąjį sūrį pakeisti lydytu sūriu, įdėti grybų, daržovių, česnako.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *