Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Neįtikėtinai sultinga ir skani mėsa. „Lokio letena” su kiauliena: paklausi visuose festivaliuose

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Įdomus faktas, tačiau prancūziško stiliaus mėsa visai nėra vietinis prancūzų patiekalas. Jis buvo išrastas Sovietų Sąjungoje. Tikriausiai toks mėsos patiekalo pavadinimas svečiams galėjo papasakoti apie tam tikrą šeimos elitiškumą ir turtingumą

. Produktų anksčiau trūko ir buvo dilema gauti visko, ko reikia prancūziško stiliaus mėsai. Be pagrindinio patiekalo pavadinimo, dar buvo Mėsa ant kapitono, Diplomatas ir Mėsa namuose.

Ruošti dabar mėsą prancūziškai yra mauvais

.

Todėl siūlome šį patiekalą pakeisti „Lokio letena”.

„Lokio letenos” ingredientai:

  • Kiauliena – 350 g;
  • Kiaušinis – 3 vnt;
  • Bulvės – 500 g;
  • Sūris – 150 g;
  • Česnakas – 5 skiltelės;
  • Druska – ½ šaukštelio.

„Lokio letenos” paruošimas:

Bulves nulupkite nuo odelės ir sutarkuokite stambia tarka, nuspauskite sulčių perteklių. Bulvių mišinį sudėkite į gilų dubenį, užpilkite vandeniu ir nuplaukite krakmolo likučius.

Kiaulienos kepsnius suvyniokite į maistinę plėvelę ir gerai apskrudinkite iš abiejų pusių. Pabarstykite kepsnius druska ir mėgstamais prieskoniais, ant kepsnių įspauskite česnako

. Iš bulvių mišinio išspauskite vandenį ir krakmolą, pasūdykite ir papipirinkite. Į bulvių mišinį įmuškite 3 kiaušinius, pasirinktinai įberkite šaukštą krakmolo ir gerai išmaišykite.

Rekomenduojame:  Lengviau, nei manote. Geriausias sluoksniuotos tešlos užkandžių receptas

Likusius kiaušinius įmuškite į atskirą dubenį ir suplakite

.

Panardinkite kepsnius į kiaušinių mišinį

. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Iš ¼ bulvių

mišinio

keptuvėje suformuokite kepsnių platformą

. Ant jos sudėkite kepsnius, uždenkite ⅓ bulvių mišinio.

Невероятно сочное и вкусное мясо. "Медвежья лапа" со свининой: на всех праздниках пользуется спросом

Kepkite kepsnį bulvių mišinyje, kol jis iš abiejų pusių taps auksinis. Tą patį padarykite ir su antruoju kepsniu.

Невероятно сочное и вкусное мясо. "Медвежья лапа" со свининой: на всех праздниках пользуется спросом

Sudėkite kepsnius ant pergamentu išklotos

kepimo

skardos

ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje 25-30 minučių. Likus 5 minutėms iki kepimo kepsnius apibarstykite tarkuotu sūriu.

Невероятно сочное и вкусное мясо. "Медвежья лапа" со свининой: на всех праздниках пользуется спросом

Gausite sotų patiekalą, pavadintą „Lokio letena”.

Невероятно сочное и вкусное мясо. "Медвежья лапа" со свининой: на всех праздниках пользуется спросом

Tai puikus patiekalas vakarienei arba šventiniam stalui.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *