Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Ne bandelės, o auksas. Vaikai kiekvieną savaitę prašo gaminti: prabangius kepinius.

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Tokie prabangūs pyragaičiai visada traukia akį parduotuvių kulinarijos skyriuose. Norėčiau pasiūlyti juos pasigaminti namuose ir patirti tikrą malonumą nuo tokio nepaprastai skanaus deserto su švelniu kremo ir uogų įdaru.

Ruošiant reikės šių ingredientų:

  • pieno arba vandens, 150 ml;
  • sausų mielių, 7 g arba šviežių mielių, 21 g;
  • kiaušinių, 2 vnt;
  • cukraus, 80 g;
  • žiupsnelis druskos;
  • vanilė;
  • 60 g sviesto;
  • miltai, apie 470 g.

Įdarui paruošti reikia:

  • uogų arba vaisių, 350 g + cukraus, 100 g;
  • krakmolo, 30 g + vandens, 40 g.

Kremui pagaminti paimkite:

  • riebios grietinės arba minkštos varškės, 150 g;
  • sviesto, 40 g;
  • cukraus pudros, 50 g;
  • vanilės.

Paruošimo procesas

Šiltą pieną sumaišykite su mielėmis, suberkite cukrų ir vanilinį cukrų, išmaišykite

. Įmuškite kiaušinius ir druską, sudėkite minkštą sviestą, išmaišykite.

Dalimis supilkite persijotus miltus ir užminkykite tešlą

.

Miltų gali prireikti mažiau arba daugiau, svarbiausia – gerai išminkyti, kad tešla būtų vientisa ir glotni

. Tešlą uždenkite ir palikite šiltoje vietoje 1 valandai.

Не булочки, а золото. Дети просят готовить каждую неделю: роскошная выпечка

Uogas arba vaisių gabalėlius sumaišykite su cukrumi ir užvirinkite

Rekomenduojame:  Sūrio pyragų nebekepu. Varškės pūkeliai su varške

. Krakmolą sumaišykite su šaltu vandeniu ir supilkite į uogas, išmaišykite ir pavirkite minutę, atvėsinkite.

Kremui sumaišykite visus ingredientus ir išplakite iki

vientisos masės.

Pabarstykite stalą miltais, išklokite tešlą ir iškočiokite ploną stačiakampio formos sluoksnį

. Ant tešlos sudėkite uogas ir paskirstykite tešlą. Suvyniokite

vyniotinį ir supjaustykite porcijomis – bandelėmis

.

Не булочки, а золото. Дети просят готовить каждую неделю: роскошная выпечка

Juos perkelkite į pergamentu išklotą kepimo skardą, uždenkite ir palikite 20 minučių.

Не булочки, а золото. Дети просят готовить каждую неделю: роскошная выпечка

Kepkite 180 laipsnių temperatūroje apie 20 minučių.

Šiltas arba šaltas bandeles aptepkite kremu ir patiekite.

Не булочки, а золото. Дети просят готовить каждую неделю: роскошная выпечка

Labai purios, švelnios ir minkštos, ryškaus ir sodraus skonio bandelės – tikras skanėstas.

Не булочки, а золото. Дети просят готовить каждую неделю: роскошная выпечка

Nuotraukos ir originalaus recepto autorius youtube.com kanalas: Cooking with Tanya 2.0

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *