Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Naujas „karštas“ patiekalas vakarienei: mano vyras jį labai gyrė. Tikrai gaminsiu dar kartą.

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Naujas „karštas“ vakarienės patiekalas: mano vyras buvo sužavėtas! Šis patiekalas buvo tikras atradimas, o jo skonis man taip patiko, kad tikrai gaminsiu jį dar ne kartą. Paprastas paruošimas ir nuostabus aromatas vakarą pavertė ypač jaukiu. Įdėjau keletą mėgstamiausių prieskonių, kurie suteikė jam ypatingo skonio. Patiekiau su daržovių garnyru, ir šis derinys išėjo tiesiog nuostabus! Dabar planuoju eksperimentuoti su įdarais, kad kaskart pradžiuginčiau savo artimuosius naujais variantais.

Sudedamosios dalys:

  • 2 bulvės
  • 2 kiaušiniai
  • 100 g sūrio
  • 1 mažas raudonas svogūnas
  • 4-5 marinuoti agurkai
  • 2 šaukštai grietinės
  • 2 vištienos filė
  • druska, pipirai, garstyčios

Paruošimas:

Bulves supjaustykite apvaliais griežinėliais, virkite pasūdytame vandenyje, kol iškeps, nulupkite ir sutarkuokite. Taip pat sutarkuokite virtus kiaušinius ir sūrį.

Marinuotą svogūną ir agurką supjaustykite kubeliais. Įdėkite grietinės, druskos ir pipirų.

Vištienos filė supjaustykite gabalėliais, suplakite plaktuku ir sudėkite į kepimo indą, pabarstykite druska, pipirais ir patepkite garstyčiomis.

Įdarą sudėkite ant viršaus ir kepkite 180 °C temperatūros orkaitėje 20–25 minutes.

Skanaus!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.