Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Naminis biskvitas. Šį receptą išmokiau visus savo draugus: tinka bet kokiai šventei.

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Manoma, kad biskvitinė tešla į Europą iš Azijos buvo atvežta XVII a. pradžioje. Biskvitinis pyragas greitai išpopuliarėjo dėl savo švelnaus skonio ir oro tekstūros.

Iš pradžių biskvitinis pyragas buvo prieinamas tik didikams, tačiau ilgainiui jis tapo labiau prieinamas ir paplito. XVIII ir XIX a. biskvitiniai pyragaičiai tapo daug svarbesni. Jie buvo įtraukti į daugelio restoranų ir kavinių valgiaraščius

. biskvitiniai

pyragaičiai

pradėti gaminti su įvairiais įdarais, pavyzdžiui, vaisiais, uogomis, šokoladu ir kremu

. iškepkime naminį biskvitinį

pyragą.

Ingredientai: 1:

  • Kiaušinių tryniai – 6 vnt;
  • Augalinis aliejus – 40 g;
  • Pienas – 70 ml;
  • Druska – žiupsnelis;
  • Vanilinas – žiupsnelis;
  • Kukurūzų krakmolas – 18 g;
  • miltai – 75 g;
  • Kiaušinių baltymai – 6 vnt;
  • Citrinos sultys – 1 šaukštelis;
  • Cukrus – 70 g;
  • Kakava – ½ šaukštelio.

Biskvito paruošimas:

Į kiaušinių trynius įberkite druskos, supilkite augalinį aliejų ir pieną, išplakite iki vientisos masės. Į trynių masę supilkite vaniliną, persijokite kukurūzų krakmolą ir miltus ir užminkykite tešlą

Rekomenduojame:  Kaip skaniai ir greitai marinuoti jaunus kopūstus. Traškus receptas savo rankomis

. Atskirame dubenyje išplakite kiaušinių baltymus su citrinų sultimis iki purių baltų putų. Į baltymų mišinį palaipsniui suberkite cukrų ir toliau plakite

. Baltymus palaipsniui supilkite į tešlą ir išmaišykite. Į atskirą dubenį įdėkite porą šaukštų tešlos, sumaišykite su kakava

. 20 cm kvadratinėje formoje sudėkite tešlą, paskirstykite ją po visą paviršių.

Домашний бисквитный пирог. Научила всех подруг этому рецепту: подходит  к любому празднику

Ant pyrago viršaus sukurkite lygiagrečias šokoladinės tešlos juosteles

. Atsargiai smeigtuku padarykite raštus pyrago paviršiuje.

Домашний бисквитный пирог. Научила всех подруг этому рецепту: подходит  к любому празднику

Padėkite formą ant kepimo skardos, užpilkite karštu vandeniu. Pyragą kepkite 150 laipsnių temperatūroje 60 minučių.

Домашний бисквитный пирог. Научила всех подруг этому рецепту: подходит  к любому празднику

Gausite sultingą švelnų biskvitą. Šis pyragas taps jūsų stalo puošmena.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *