Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Moliūgų pyragas

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Paprasta, skanu ir labai naudinga.

Paruošimui reikės šių ingredientų:

moliūgų ir obuolių, po 300 g;

– sviesto, 50 g;

– cukraus, 100 g;

– cinamono, 1 šaukštelis

; – pitos, 2 vnt;

– pusės citrinos žievelės

; – varškės, 700 g; –

cukraus, 100 g;

– vanilinio cukraus, 10 g; –

kiaušinių, 2 vnt.

Trupiniams paruošti paimkite:

miltus, 50 g;

– sviestą, 50 g;

– cukrų, 50 g.

Moliūgą ir obuolius nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais

.

Пирог с тыквой

Sviestą įkaitinti su cukrumi ir, kai masė taps vientisa, supilti moliūgą ir obuolius, kepti 3 min. ant didelės ugnies, supilti cinamoną ir žievelę, išmaišyti ir kepti dar 2 min.

Пирог с тыквой

Išdėliokite pitos duoną ant stalo. Varškę sumaišykite su kiaušiniais, cukrumi ir vaniliniu cukrumi.

Trupiniams sumaišykite cukrų, miltus ir sviestą ir sutrinkite į trupinius

.

Supjaustykite bandeles gabaliukais ir sudėkite į kepimo

indą.

Ant viršaus sudėkite obuolių ir moliūgo sluoksnį ir tolygiai paskirstykite. Ant viršaus pabarstykite trupinius.

Пирог с тыквой

Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių ir kepkite 20-30 min.

Rekomenduojame:  Blyneliai su obuoliais. GOST receptas mokyklų valgykloms

Patiekite šiltą, nors ir šaltas pyragas yra skanus. Beje, tik su moliūgų įdaru jis taip pat gaunasi labai skanus.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *