Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Močiutės kruasanai. Subtilūs ir labai skanūs

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Kruasanai minkšti ir labai skanūs.

Sudedamosios dalys:

  • 200 g – margarino (šiek tiek ištirpinto)
  • 200 g – grietinės 20%
  • 4–5 valg. šaukštai miltų
  • 2 vnt. – kiaušiniai
  • 1,5 arb. šaukštelio – sausų mielių

Paruošimas:

  1. Iš mielių, šaukšto cukraus, miltų ir šilto vandens užminkykite tešlą.
  2. Kai pasirodys burbuliukai (apie 20 min.), minkykite tešlą.
  3. Padalinkite į 4 dalis. Iškočiokite 3 mm storio apskritimą, supjaustykite skiltelėmis.
  4. Įdėkite įdaro arba tiesiog pabarstykite cukrumi ir susukite į kruasanus.
  5. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi.
  6. Viršutinę dalį pamirkykite cukruje ir sudėkite ant kepimo skardos (per atstumą vieną nuo kitos).
  7. Leiskite kruasanams gerai pakilti ir kepkite įkaitintoje orkaitėje iki auksinės rudos spalvos.

Skanaus!

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.
Rekomenduojame:  Šokoladinis pyragas "Imperatorius". Receptas be maišytuvo: sultingas be mirkymo