Sekite mus Facebook'e!
Kruasanai minkšti ir labai skanūs.
Sudedamosios dalys:
- 200 g – margarino (šiek tiek ištirpinto)
- 200 g – grietinės 20%
- 4–5 valg. šaukštai miltų
- 2 vnt. – kiaušiniai
- 1,5 arb. šaukštelio – sausų mielių
Paruošimas:
- Iš mielių, šaukšto cukraus, miltų ir šilto vandens užminkykite tešlą.
- Kai pasirodys burbuliukai (apie 20 min.), minkykite tešlą.
- Padalinkite į 4 dalis. Iškočiokite 3 mm storio apskritimą, supjaustykite skiltelėmis.
- Įdėkite įdaro arba tiesiog pabarstykite cukrumi ir susukite į kruasanus.
- Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi.
- Viršutinę dalį pamirkykite cukruje ir sudėkite ant kepimo skardos (per atstumą vieną nuo kitos).
- Leiskite kruasanams gerai pakilti ir kepkite įkaitintoje orkaitėje iki auksinės rudos spalvos.
Skanaus!
