Sekite mus Facebook'e!
Jei nežinote, ką gaminti vakarienei, šis receptas jums tikrai patiks, nes šiam patiekalui naudojami produktai yra patys paprasčiausi. Be to, viskas paruošiama labai greitai ir lengvai. Todėl būtinai atkreipkite dėmesį į šį receptą.
Sudedamosios dalys:
- 1 kopūsto galva;
- pomidorų pasta;
- 2 morkos;
- 2 svogūnai;
- krapai;
- maltų juodųjų pipirų;
- druska;
- malta mėsa;
- ryžiai;
- 1 kiaušinis;
- vanduo;
- bulvė;
- augalinis aliejus.
Paruošimas:
Paimkite vieną kopūsto galvą. Atskirkite lapus, kaip įdarytiems kopūstų suktinukams. Geriau naudoti ne labai šviežius kopūstus, kad lapai būtų pakankamai tvirti.
Į verdantį vandenį įberkite druskos ir šiek tiek pavirkite kopūstų lapus, užteks 2 minučių, kad jie taptų minkštesni. Išimkite iš puodo žnyplėmis arba kiaurasamčiu.
Dabar paimkite maltą mėsą, sudėkite virtus ryžius, kiaušinį ir šiek tiek druskos. Viską gerai išmaišykite. Dėl skonio įberkite krapų ir šiek tiek maltų juodųjų pipirų. Taip gaunasi dar geriau. Kai malta mėsa bus paruošta, gerai išmaišykite.
Galite pradėti ruošti kopūstų suktinukus.
Kiekvieną kopūsto lapą, įdarytą malta mėsa, perlenkite per pusę. Į puodą supilkite augalinį aliejų, sudėkite svogūną, šiek tiek pakepinkite. Tai užtruks apie 5 minutes.

Sutarkuokite 2 dideles morkas ir sudėkite į svogūną. Dar kartą viską gerai apkepkite. Įpilkite pomidorų padažo ir juodųjų pipirų.
Dabar bulves, maždaug 10 gabalėlių, perpjaukite per pusę. Sudėkite kopūstų suktinukus į keptus svogūnus ir troškinkite, kol išvirs. Žinoma, įpilkite vandens. Užvirinkite, troškinkite, kol išvirs. Tai užtruks apie 30 minučių.

Nuostabus patiekalas paruoštas. Taip vienu metu paruošite ir garnyrą, ir kopūstų suktinukus. Skanaus! Pakvieskite svečius ir padenkite stalą! Visiems patiks!
