Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Minkšti ir skanūs: blyneliai su „Rafaello” įdaru. Pagal šį receptą visada kepu dvigubą porciją

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Blyneliai su „Rafaello” įdaru yra originalus ir išskirtinis desertas. Tokie blyneliai ne tik džiugina akį patrauklia išvaizda, bet ir suteikia neįtikėtiną gurmanišką malonumą dėl oro konsistencijos, saldaus kokosų aromato ir švelnaus grietinėlės skonio.

Įdarą sudaro kokosų drožlių, varškės ir kondensuoto pieno derinys

.

Tai suteikia patiekalui sodrų, bet kartu ir lengvą skonį, primenantį garsiuosius „Rafaello” saldainius. Kartais į vidų įdedama nesmulkintų migdolų, kurie padidina panašumą į originalų desertą ir suteikia malonią traškią tekstūrą

. Tokie blyneliai puikiai tinka šventiniam stalui, romantiškiems pusryčiams ar originaliam skanėstui per Užgavėnes.

Blynų ingredientai:

  • Kiaušiniai – 3 vnt;
  • cukraus – 3 šaukštai;
  • druskos – 1 šaukštelis;
  • vanilino – žiupsnelis;
  • pieno – 500 ml;
  • sviesto – 40 g;
  • miltai – 320 g;
  • verdančio vandens – 500 ml;
  • sausos mielės – 1 šaukštelis.

Įdarui skirti ingredientai:

  • Sudedamosios dalys: 9 % varškės – 400 g;
  • kokosų drožlės – 2 valg;
  • kondensuoto pieno – 150 ml.

„Rafaello” blynų paruošimas:

Į dubenį įmuškite kiaušinius, supilkite vaniliną, druską ir cukrų, maišykite, kol kruopos ištirps. Į kiaušinių masę supilkite šiltą pieną ir toliau maišykite

Rekomenduojame:  Vanilinis tortas su sviestiniu kremo glajumi. Skanus desertas be jokių pastangų

. Į masę įpilkite ištirpintą sviestą, suberkite miltus ir išminkykite tirštą tešlą. Į tešlą supilkite statų verdantį vandenį, išmaišykite

. Į tešlą supilkite mieles, išmaišykite ir palikite 10-15 minučių šiltai. Įdarui varškę pertrinkite per sietelį, suberkite kokoso drožles ir supilkite kondensuotą pieną.

Нежные и вкусные: блины с начинкой «Рафаэлло». По этому рецепту всегда пеку двойную порцию

Ant keptuvės iškepkite plonus blynelius, kiekvieną patepkite sviestu. Kiekvieną blyną aptepkite įdaru ir suvyniokite į voką.

Нежные и вкусные: блины с начинкой «Рафаэлло». По этому рецепту всегда пеку двойную порцию

Tokius blynus galite papuošti, pavyzdžiui, ištirpintu baltuoju šokoladu. Šie blyneliai yra gardžiai švelnūs „Rafaello” blyneliai.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *