Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Mėtų daugiau nekepinu, taip sveikiau. Skani ir sultinga žuvis su svogūnais: vakarienė visai šeimai

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Kepta žuvis yra skanus ir sveikas patiekalas, nes joje yra daug maistinių medžiagų, pavyzdžiui, baltymų, riebalų, vitaminų ir mineralų.

Baltymai yra pagrindinė organizmo ląstelių statybinė medžiaga. Jie dalyvauja audinių augime, atstatyme ir priežiūroje

. Riebalai yra svarbus energijos šaltinis. Jie taip pat padeda įsisavinti tam tikrus vitaminus ir mineralus

. Su daržovėmis kepta žuvis gali būti visaverčiai pietūs arba vakarienė. Ji lengvai virškinama ir nesukelia sunkumo jausmo. Paruoškime keptą žuvį savo virtuvėje.

Keptos žuvies ingredientai:

  • Mėtos – 4 vnt;
  • svogūnas – 3 vnt;
  • Druska – ½ šaukštelio;
  • juodųjų pipirų – ⅓ šaukštelio;
  • džiovintų česnakų – žiupsnelis;
  • Provanso žolelių – žiupsnelis;
  • Paprikos – žiupsnelis.

Keptos žuvies paruošimas:

Išvalytą žuvį supjaustykite nedideliais gabalėliais, kruopščiai nuplaukite. Žuvį sudėkite į kepimo formą, pasūdykite, papipirinkite, pabarstykite džiovintais česnakais ir paprika

. Įtrinkite prieskonius į žuvies ląstelieną, palikite ją 30 minučių marinuotis po maisto plėvele. Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais, sudėkite juos ant augaliniu aliejumi pateptos kepimo formos.

Ant svogūnų pagalvės sudėkite žuvį, uždenkite pergamentu, pamirkytu vandenyje.

Rekomenduojame:  Gydytojai patvirtina: sveikas vištienos ir morkų paštetas

Минтай больше не жарю, так он будет полезнее. Вкусная и сочная рыба с луком: ужин на всю семью

Žuvį kepkite 190 laipsnių temperatūroje 35 minutes.

Минтай больше не жарю, так он будет полезнее. Вкусная и сочная рыба с луком: ужин на всю семью

Tada nuimkite pergamentą ir kepkite dar 5 minutes.

Минтай больше не жарю, так он будет полезнее. Вкусная и сочная рыба с луком: ужин на всю семью

Rezultatas – skani sultinga žuvis su svogūnais. Šį patiekalą galima patiekti su daržovėmis prie šono, taip polockas bus dar sveikesnis.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *