Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Mėsos kukuliai – greitas ir paprastas receptas

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Mėsos kukuliai greitai ir lengvai paruošiami, be to, jie būna labai skanūs. Be maltos mėsos, galite dėti ir grybų.

Paruošimui reikės šių ingredientų:

maltos mėsos, 350 g;

– svogūno, 1 vnt.;

– bulvių, 350 g;

– sausų arba šviežių žolelių, druskos ir pipirų, prieskonių pagal skonį;

– grietinės, 100 g; –

pomidorų pastos, 1 valgomasis šaukštas

; – vandens, 75 ml.

Gaminimo procesas

Svogūnus ir bulves sutarkuokite, sumaišykite su malta mėsa. Masę pagardinkite druska, pipirais, žalumynais ir prieskoniais, prieskoniais

. Formuokite mėsos kukulius ir kepkite juos augaliniame aliejuje, kol paruduos. Sudėkite juos į keptuvę

ir užpilkite padažu, pagamintu iš pomidorų pastos ir grietinės, smulkintų krapų, druskos ir pipirų.

Uždenkite dangčiu ir troškinkite ant silpnos ugnies 10-15 min.

Patarimas: į mėsos kukulius įberkite smulkinto česnako ir paprikos. Mėsos kukulius taip pat galite troškinti 180 laipsnių temperatūros orkaitėje 15 minučių.

Тефтели - простой и быстрый рецепт


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *