Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Mėgstamiausias vaikystės skanėstas. Varškės blynų receptas: švelnūs ir aromatingi kepiniai

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Dešrelių vyniotinis – tai bandelė, kurios tešla perlenkiama per pusę, o į vidų dedamas varškės įdaras. Yra įvairių rūšių dešrelių. Pavyzdžiui, iš smėlio tešlos arba iš mielinės tešlos. Be varškės įdaro, į sausainius taip pat dedama žuvies, mėsos ir daržovių. Tačiau Sovietų Sąjungoje vis dar buvo populiarūs saldūs sotschny

. Tokie sotschny buvo parduodami beveik kiekvienoje valgykloje ir kavinėje. Vieną sotinį buvo galima nusipirkti už 10-13 kapeikų.

Šiais laikais braškių vis rečiau ir rečiau pasitaiko. Tikriausiai dėl didelės konkurencijos su kitais kepiniais sochny išėjo iš kepyklų asortimento

. Papasakosime, kaip paruošti sochny patiems.

Tešlos, skirtos sočnynams, ingredientai:

  • Miltai – 500 g;
  • cukrus – 150 g;
  • Sviestas – 120 g;
  • Kiaušinis – 1 vnt;
  • grietinė – 200 g;
  • Soda – 3 g;
  • Druska – 1 g.

Įdaro ingredientai:

  • Sudedamosios dalys: varškė – 350 g;
  • grietinė – 10 g;
  • Sviestas – 40 g;
  • Cukrus – 35 g;
  • Kiaušiniai – 30 g;
  • miltai – 10 g;
  • Vanilinas – 1 g;
  • Druska – 1 g.
Rekomenduojame:  Pyragas su braškėmis keptuvėje. Paprastas ir greitas receptas

Sukatžolių paruošimas:

Sumaišykite miltus su soda. Į dubenį su minkštu sviestu supilkite cukrų ir druską, plakite, kol smėlio grūdeliai ištirps

. Į sviestą įmuškite kiaušinius, plakite, kol sudedamosios dalys taps vientisos

.

Į mišinį supilkite grietinę, išmaišykite ir įmaišykite į miltus

. Rankomis išminkykite elastingą ir šiek tiek lipnią tešlą, tada palikite ją šaldytuve po celofanu, kol atvės.

Įdarui dubenyje sumaišykite varškę su grietine, sviestu, cukrumi, vanile ir druska.

Iš vieno kiaušinio baltymo išimkite trynį ir supilkite jį į įdarą. Į įdarą suberkite miltus ir dar kartą išmaišykite. Šaltą tešlą iškočiokite 6-8 mm storio sluoksniu, išpjaukite 10 cm skersmens apskritimus.

Ant pusės kiekvieno plokštainio dėkite įdaro

.

Uždenkite įdarą kita tešlos puse ir dėkite ant pergamentu išklotos kepimo skardos.

Самое любимое лакомство в детстве. Рецепт творожных Сочников: нежная и ароматная выпечка

Būsimų dešrelių viršų patepkite kiaušinio tryniu. Pyragėlius kepkite 200 laipsnių temperatūroje 15-20 minučių.

Самое любимое лакомство в детстве. Рецепт творожных Сочников: нежная и ароматная выпечка

Gausite kvapnių, saldžių įdarytų grybukų. Juos galite patiekti su arbata arba pienu.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *