Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Lengviau nei įdaryti kopūstai. Nereikia net mėsos: lengva, bet soti kopūstų vakarienė.

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Troškinys yra vienas universaliausių patiekalų visame pasaulyje. Beveik kiekvienoje šalyje egzistuoja troškinti patiekalai. Tiesa, visose šalyse troškinys turi savo neįprastą pavadinimą

. Pavyzdžiui, Italijoje troškinys vadinamas lazanija, NVS šalyse – makaronais. Tuo pat metu patiekalo gaminimo koncepcija dažnai būna panaši.

Faktas tas, kad troškinį senovėje gamino valstiečiai. Iš daržovių pagaminti paprastą ir biudžetinį patiekalą nebuvo sunku ir greita. Troškintuvu buvo maitinamos didelės šeimos

. Pakalbėkime apie tai, kaip gaminti kopūstų troškinį.

Kopūstų troškinio ingredientai:

  • Kopūstai – 800 g;
  • krapų – ryšulėlis;
  • petražolės;
  • Žaliasis svogūnas – ryšulėlis;
  • Morkos – vnt;
  • Česnakai – 4 skiltelės;
  • Kiaušiniai – 2 vnt;
  • Druska – ½ šaukštelio;
  • maltų juodųjų pipirų;
  • Paprika;
  • Miltai – 200 g;
  • Augalinis aliejus – 3 valg;
  • Vyšniniai pomidorai – 150 g.

Kopūstų troškinio paruošimas:

Kopūstus susmulkinkite ne itin smulkiai, išdėliokite giliame dubenyje. Kopūstus pasūdykite ir lengvai išminkykite rankomis

. Nuluptas bulves

sutarkuokite

stambia tarka, sumaišykite su kopūstais. Smulkiai supjaustykite žaliuosius svogūnus, petražoles ir krapus, sutarkuokite morkas, sudėkite žalumynus ir

Rekomenduojame:  Sultingi kopūstų kotletai, kurie gelbsti nuo alkio. Paprastas receptas

morkas į dubenį su bulvėmis ir kopūstais

.

Į daržovių

mišinį

įspauskite česnako skilteles, į tą patį

mišinį

įmuškite kiaušinius

. Į mišinį supilkite miltus, maltus juoduosius pipirus ir papriką, gerai išmaišykite.

Проще, чем голубцы. Даже мясо не нужно: легкий, но сытный ужин из капусты

Kepimo formą ištepkite augaliniu aliejumi ir paskleiskite daržovių mišinį.

Проще, чем голубцы. Даже мясо не нужно: легкий, но сытный ужин из капусты

Kepkite indą 180 laipsnių temperatūros orkaitėje 20 minučių.

Проще, чем голубцы. Даже мясо не нужно: легкий, но сытный ужин из капусты

Rekomenduojame troškinį patiekti su vyšniniais pomidorais. Taip patiekalas bus išbaigtas ir įgaus naujų skonio natų.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *