Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Ledai su įdaru namuose apsilaižysite pirštus

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Produktai
0,5 l grietinėlė 36%
250 gr. kondensuoto pieno
10 gr. vanilinio cukraus

Kaip gaminti?
Galite naudoti grietinėlę nuo 30%, natūralų, gerai atšaldytą, taip pat galite atvėsinti plaktuvus ir indus.

Į šaltą grietinėlę suberkite vanilinį cukrų ir plakite iki šviesios masės (bet ne tokios tirštės kaip grietinėlė), toliau plakdami supilkite tirštesnį pieną.

Supilkite į formą, uždenkite dangčiu ir padėkite į šaldiklį 4-5 valandoms.

Atlikta!

Šaldant nereikia nieko maišyti, nesusidaro kristalai.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.
Rekomenduojame:  Visada gaminu iki sezono pabaigos. Skaniausias abrikosų pyragas Visi manes prašo recepto