Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Lapų marinatas agurkams konservuoti. Naujas receptas, kurio prašys visi mano draugai

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Marinate esantys vyšnių ir serbentų lapai suteikia patiekalui ypatingą skonį. Šis receptas – tikras atradimas tiems, kurie mėgsta rūgštaus ir saldaus derinį viename patiekale

.

Ingredientai: – Sviestas, sūris, sūris, sūris, sūris, sūris, sūris, sūris, sūris, sūris:

  • Sudėtis: 2 kg agurkų
  • 1,5 litro vandens
  • 1 arbatinis šaukštelis 70% acto esencijos
  • 4 valgomieji šaukštai cukraus
  • 3 valgomieji šaukštai druskos
  • 1 arbatinis šaukštelis garstyčių sėklų
  • 10 juodųjų pipirų žirnelių
  • 0,5 arbatinio šaukštelio kalendros.
  • 2-3 vyšnių lapų.
  • 2-3 serbentų lapų.

Paruošimo būdas:

  1. Nuplaukite agurkus ir nupjaukite galiukus. Jei agurkai dideli, galite juos perpjauti į dvi dalis.
  2. Supjaustytus agurkus sudėkite į sterilius stiklainius. Ant viršaus uždėkite serbentų ir vyšnių lapų.
  3. Puode sumaišykite vandenį, actą, cukrų ir druską. Įberkite garstyčių sėklų, pipirų grūdelių ir kalendros. Mišinį užvirinkite.
  4. Virkite 5 minutes, nukelkite nuo ugnies ir supilkite į stiklainius. Leiskite kelias minutes pastovėti.
  5. Marinatą vėl supilkite į didelį puodą, užvirinkite. Vėl supilkite į stiklainius. Užsukite juos dangteliais, apverskite aukštyn kojomis. Palikite, kol visiškai atvės.
Rekomenduojame:  Oro troškinys kaip vaikų darželyje: be manų kruopų ir krakmolo. Purus varškės apkepas

Šis užkandis tikrai patiks ir namiškiams, ir svečiams. Taip pat papasakojome, kaip uždaryti žiemos salotas iš spragėsių.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *