Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Labai originalus patiekalas – žuvis, kepta su kopūstais

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Labai originalus patiekalas – žuvis, kepta su kopūstais.

Jam paruošti reikės šių ingredientų:

lašišos

ar kitos žuvies filė, 500 g;

– druskos, pusė šaukštelio

; – pipirų pagal skonį;

– citrinos sulčių, 2 šaukštai

; – kopūstų, 900 g;

– svogūno, 1 vnt; –

druskos ir pipirų pagal skonį;

– augalinio aliejaus, 4 šaukštai

; – grietinės, 150 g;

– garstyčių, 1

šaukštelis

; – augalinio aliejaus, 2 šaukštai.

Gaminimo procesas

Supjaustykite kopūstus

, žuvį supjaustykite porcijomis, išimkite kaulus. Apibarstykite druska ir pipirais, apšlakstykite citrinos sultimis, išmaišykite ir palikite 30 min.

Svogūnus supjaustykite plonais pusžiedžiais ir kepkite, kol pusiau apkeps, sudėkite kopūstus, druską, pipirus ir troškinkite po dangčiu, kol bus paruošti.

Ištepkite formą aliejumi ir išdėliokite kopūstus, išlyginkite juos, ant viršaus sudėkite žuvį

. Sumaišykite grietinę su garstyčiomis ir aliejumi, padažu aptepkite žuvį.

20 minučių kepkite 200 laipsnių temperatūroje

.

Patarimas: į patiekalą galite įdėti šviežių arba džiovintų krapų, prieskonių žuviai pagal savo skonį. Galite iškepti didelį kiekį, viską išdėliodami ant kepimo skardos.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *