Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kreminis citrinų varškės apkepas. Švelnus itališkas pyragas

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Kreminis citrinų varškės apkepas – nuostabus desertas, kuriame susijungia varškės švelnumas ir citrinų gaivumas, kad būtų sukurtas lengvas ir lengvas skanėstas, galintis praskaidrinti tiek kasdienius pietus, tiek šventinius patiekalus. Šis desertas idealiai tinka subalansuotų skonių mėgėjams, nes jo kreminė tekstūra ir gaivus citrusinių vaisių akcentas yra tikras malonumas pojūčiams.

Kreminės citrinų varškės apkepo paruošimas yra įspūdingai paprastas, todėl net pradedantieji virėjai gali parodyti savo kulinarinius įgūdžius.

Troškinį galima patiekti šiltą arba šaltą ir gardinti įvairiais ingredientais, pavyzdžiui, šviežiomis uogomis, plakta grietinėle.

Sudedamosios dalys: 1:

  • Kiaušiniai – 3 vnt;
  • Cukrus – 150 g;
  • augalinis aliejus – 30 ml;
  • Vanilinas – žiupsnelis;
  • 1 citrinos žievelė;
  • 1/2 citrinos sultys;
  • Varškė – 500 g;
  • Miltai – 100 g.

Kreminio citrinų varškės apkepo paruošimas:

Kiaušinių trynius atskirkite nuo baltymų, baltymus išplakite iki standžių, stabilių viršūnių. Į trynius supilkite cukrų ir plakite iki kreminės masės

. Į trynius supilkite vaniliną, supilkite augalinį aliejų, suberkite citrinos žievelę ir išplakite iki vientisos masės. Į masę supilkite citrinos sultis, sudėkite varškę ir plakite, kol visi produktai susijungs.

Rekomenduojame:  Svogūnai ir mielės: moko arabų virėjas! Geriausi kada nors ragauti plokštainiai

Tada į masę supilkite miltus ir išminkykite varškės masę. Į masę dalimis sudėkite plaktus baltymus, gerai išmaišykite ir supilkite į kepimo formą.

40-45 min. kepkite varškės masę 180 laipsnių temperatūroje.

Кремовая творожно- лимонная запеканка. Нежная Итальянская выпечка

Iškepusį pyragą pabarstykite cukraus pudra. Gausite švelnų citrinų skonio ir kreminės tekstūros varškės apkepą.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *