Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kopūstus gaminu pagal brangaus restorano receptą. Dabar nė viena šventė neapsieina be šio patiekalo.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

„Chebureks” kopūstų lapuose – originali klasikinio patiekalo interpretacija, kurioje netikėtai pabrėžiamas lengvumas ir natūralumas. Vietoj tradicinės tešlos čia naudojamas subtilus kopūstų vyniotinis, kuris puikiai išsaugo įdaro sodrumą ir apetitą žadinančią tekstūrą.

Šis variantas tiks tiems, kurie tiesiog ieško naujo mėgstamų skonių perskaitymo

.

Mėsos įdaras suvyniojamas į kopūstų lapus, o po to čeburekai kepami arba skrudinami iki auksinės plutelės.

Patiekalui nereikia mielinės tešlos, jis greitai paruošiamas ir puikiai tinka savaitės vakaro vakarienei arba patiekiamas originaliu formatu.

Sudedamosios dalys: 1:

  • Sudedamosios dalys: Vištienos krūtinėlė – 500 g;
  • Svogūnai – 4 vnt;
  • Druska – ½ šaukštelio;
  • juodųjų pipirų;
  • Paprika;
  • Kiaušiniai – 3 vnt.

Čeburekų gaminimas kopūstų lapuose:

Iš kopūstų lapų pašaliname žievelę, dedame į puodą su vandeniu ir verdame, kol suminkštės. Atsargiai išimame kiekvieną kopūsto lapą

. Vištieną ir svogūną permalame mėsmale ir sumaišome. Faršą pasūdome, pagardiname pipirais ir pabarstome paprika.

Iš minkštų lapų pašaliname išgaubtą kotelio dalį, ant pusės kiekvieno lapo dedame mėsos faršo. Kitą pusę uždenkite mėsos įdaru.

Rekomenduojame:  Išlieka minkštas 7 dienas per savaitę. "Per 15 minučių pabarstytos rožės

Капусту готовлю по рецепту из дорогого ресторана. Теперь ни одного праздника без этого блюда

Į plokščią dubenį įmuškite kiaušinius, įberkite druskos, pabarstykite paprikomis ir lengvai paplakite. Kiekvieną čebureką įmerkite į kiaušinių masę ir aptepkite kiaušiniu iš abiejų pusių

. Keptuvėje su augaliniu aliejumi apkepkite čeburekus iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos.

Капусту готовлю по рецепту из дорогого ресторана. Теперь ни одного праздника без этого блюда

Капусту готовлю по рецепту из дорогого ресторана. Теперь ни одного праздника без этого блюда

Gausite skanius paprastus čeburekus kopūstų lapuose. Šį patiekalą galima patiekti su grietine arba kečupu.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *