Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Klasikinis 3 ingredientų sausainis. Visiems pavyksta iš pirmo karto.

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Tortas su plombyro kremu – tai nuostabus deserto kūrinys, kuriame dera klasikiniams plombyro ledams būdingas orumas ir švelnumas.

Toks desertas ne tik stebina skoniu, bet ir džiugina akį, nes jį galima dekoruoti įvairiais būdais – nuo gražaus glajaus iki originalių vaisių papuošimų.

Plombyras, kaip ledų rūšis, tradiciškai išsiskiria kreminės tekstūros ir sodriu grietinėlės skoniu, todėl yra idealus kremo pagrindas.

Tokio torto gaminimas bus puikus pasirinkimas šventei ar šeimos šventei. Jis papuoš bet kokį stalą ir taps šeimininkės pasididžiavimu. Dėl savo švelnumo ir tankio įdaro kremas lengvai užtepamas ant plutos, todėl galima kurti daugiapakopes struktūras ir įvairias formas.

Biskvito ingredientai:

  • Kiaušiniai – 2 vnt;
  • druskos – žiupsnelis;
  • miltų – 160 g;
  • cukrus -150 g;
  • raugo – 10 g;

Įdaro kremo ingredientai:

  • Kiaušiniai – 2 vnt;
  • cukraus – 140 g;
  • vanilinio cukraus – 10 g;
  • krakmolo – 2 valg;
  • grietinė – 500 g;
  • sviestas – 100 g.

Tortas su plombyro kremu:

Kiaušinius išplakame iki sodrių putų, tada supilame cukrų, druską ir 10 min. plakame iki purios masės. Į kiaušinių masę palaipsniui persijokite miltus ir

Rekomenduojame:  Skanus pyragas iš paprasčiausių produktų. Jį labai lengva ir greita paruošti

kepimo

miltelius ir užminkykite švelnią biskvito tešlą

. Tešlą sudėkite į 20 cm skersmens kepimo indą ir kepkite 165 laipsnių temperatūroje 40-45 min. Tuomet išimkite biskvitą iš formos ir leiskite jam atvėsti

. Padalykite biskvitą į 3 vienodus pyragėlius. Kremui į puodą įmuškite kiaušinius, sumaišykite juos su cukrumi ir vaniliniu cukrumi

. Tuomet į mišinį supilkite grietinę, supilkite krakmolą ir gerai išmaišykite

.

Ant silpnos ugnies masę sutirštinkite, tada į ją įmaišykite sviestą.

Kai sviestas ištirps kremo pagrinde, sudėkite jį į atskirą indą, uždenkite kontaktiniu dangčiu ir palikite atvėsti.

Atvėsusį kiekvieną tortą aptepkite kremu, sumontuokite tortą

.

Kremu taip pat

aptepkite

torto šonus ir viršų

.

Классический бисквит из 3-х ингредиентов. Получается у всех с первого раза

Šis tortas iš karto paruoštas valgyti, belieka tik papuošti jį pagal savo norą. Pavyzdžiui, naudodami konditerinį maišelį ir antgalį iš likusio kremo galite padaryti rožes.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *